Inlägg från: Konservativ |Visa alla inlägg
  • Konservativ

    Ensam är INTE svag!

    De ville säkert vara förstående och hade funderat på lösningar. Ville du hellre att ni skulle blivit kallade till rektorsexpeditionen och få en utskällning för din ouppfostrade dotter? Varför ska din dotter ha privatlektioner av en lärare?

    En förälder som blir förbannad på skolan för att barnet får utbrott. 

  • Konservativ
    Moonprincess skrev 2014-11-14 00:52:52 följande:

    Ja jag kan ju påpeka att efter att jag sa till lärarna vad jag tyckte, och hur jag vet hur min dotter funkar och efter att ha sett hur vissa elever är i hennes klass, så har det blivit en markant ändring. Rektorn har tagit in extra lärare i klassrummet så ALLA kan få hjälp. Det är inte lika stökigt längre och dottern är mycket gladare och klarar allt i klassrummet nu. Lärarna är gladare också.
    Så nej, jag hade inte bortförklaringar. Jag såg problemet och såg till att det fixades på rätt sätt.


    Jo. Det var bortförklaringar. Och för att du inte kan uppfostra din unge var de tvungna att anställa en till person.
  • Konservativ
    Moonprincess skrev 2014-11-15 01:32:04 följande:

    Det är inte hon som var problemet som sagt. De barn i hennes klass som verkligen behövde hjälp är så pass att de behöver assistenter var för sig, men det vill inte skolan kosta på. Har pratat med många föräldrar. Och inte bara i hennes klass, utan det är i flera klasser. Har även fått veta att en pojke i 5:an blev huggen med en kniv i matsalen av en klasskamrat. Lärarna, rektorn, och många föräldrar känner till problemen, men skolan är för snål för att göra något ordentligt. Det var tydligen inte en tillfällighet att många bytte skola i somras. Vi kommer byta inför vårterminen. Jag tycker det är bra sorgligt när skolor inte tar hand om barnen. Det är där för att lära sig, inte för att råka illa ut på ett eller annat sätt.
    Du känner inte min dotter, så du kan inte säga att det är bortförklaringar. Hon har ALDRIG betett sig illa utan alltid varit en lugn och mysig tjej. Hon älskar att gå till skolan och lära sig, men hon trivs inte i klassen just för att det är för stökigt. På rasterna finns inga vuxna ute och har koll så där har det pågått mobbning både psykiskt och fysiskt. Inte på henne, tack och lov. Men jag har tagit barn på bar gärning när dom går ihop sig och retar henne.
    Att komma till en helt ny skola och utsättas för sånt här kan få vilken unge som helst att bli frustrerad. Att låta ungar springa runt i klassen och skrika och gapa är inte ok tycker jag, och det tycker inte många föräldrar heller kan jag lova.
    Men som sagt, lärarna får mer hjälp nu. Och hade du haft barn i den klassen hade du nog också varit glad för det, för inget barn kunde arbeta i den miljön som var.
    Om du, ursäkta språket, är så dum så du tror att bara för att jag skriver att min dotter klarar allt bättre nu och att bara hon var problemet, så tror du väldigt fel. Ja, jag skriver om min dotter, men du borde ha vett nog att förstå att INGET barn kan arbeta i ett krig, för det var ungefär så det såg ut och lät i klassen innan.
    ALLA barnen är gladare nu när det finns fler lärare till hands. Jag känner inte de andra barnen på samma sätt, men jag märker stor skillnad på både barn och föräldrar nu, till det bättre.


    Jaha. Jag kanske hade fel.
Svar på tråden Ensam är INTE svag!