Inlägg från: Butterscotch |Visa alla inlägg
  • Butterscotch

    Kommer Sd störtdyka om det blir nyval utan Åkesson

    Nej, många som röstar på dem verkar vara "frälsta" så mer eller mindre vad som helst kan nog hända utan att de överger sitt älskade parti.

  • Butterscotch
    tobbe01 skrev 2014-10-24 13:06:14 följande:
    "Frälsta"? Du känner många SD:are förstår jag? Trams
    Nej, det gör jag lyckligtvis inte. Men av det jag ser på forum så verkar många frälsta, ja.
  • Butterscotch
    tobbe01 skrev 2014-10-24 13:19:00 följande:
    Vad tänker du kring de som röstar på F! (t ex)? Är de "frälsta"?
    Det har jag ingen åsikt kring, de personerna ser jag inte sprida sitt budskap på forum på samma vis som jag ser att SD-are gör det. Men jag uppfattar dem som lite enkelspåriga.
  • Butterscotch

    Apropå mina tidigare inlägg om att SD:are verkar "frälsta" så är även denna tråd full av exempel på detta - folk som inte kan medge ens för en sekund att företrädare för SD inte alltid är alldeles alldeles perfekta, eller att den ganska nybakade partiledaren skulle kunna få stryk i en debatt mot andra politiker med många fler år i yrket...

  • Butterscotch
    tobbe01 skrev 2014-10-24 18:22:45 följande:

    Eeeee okeeej? Har du ngt exempel (t ex från YT) där man kan se att den "nybakade" får "stryk"? Är man inte lika "frälst" om man tycker att "politiker med många fler år i yrket" är bäst? Sug på den du!


    Sug på den? Jag har inte sagt att politiker med många år i yrket aldrig kan förlora en debatt. Jag är, till skillnad från er, så pass "ofrälst" att jag kan se både positiva och negativa sidor hos alla partiledare.
Svar på tråden Kommer Sd störtdyka om det blir nyval utan Åkesson