Inlägg från: Daniel12 |Visa alla inlägg
  • Daniel12

    Moraliska paniken kring ungas dator och TV spel

    Min son gör inget annat än spelar dataspel och poker på nätet dagarna i ända. Han vill inte jobba, han vill ingenting utöver data- och pokerspelandet. Internet och datorer erbjuder för mycket lockelser och får unga att skita i sitt liv. Det är tragiskt, men vad kan man göra åt det?

  • Daniel12
    Stårschan skrev 2014-10-24 16:39:18 följande:
    Har han flyttat hemifrån?
    Ja för länge sedan. Han lever på bidrag och har inga ambitioner att bli något i livet, förutom pokermiljonär då kanske. Funderar på¨att säga upp släktskapet med grabbfan!

  • Daniel12
    Aniiee skrev 2014-10-24 16:43:58 följande:
    Att spela poker kan ju annars vara väldigt lukrativt.....
    Tyvärr är det vanligare att folk förlorar pengar istället. Och min son har spelat upp hur mycket som helst och även bett mig om pengar till sitt pokerspelande. Han får inte en krona av mig mer förrän han skaffar ett hederligt arbete!

  • Daniel12
    Aniiee skrev 2014-10-25 17:09:42 följande:
    Om det är så kanske han behöver lite hederlig terapi innan han kan hålla ett jobb..... Kanske han behöver lite hederlig, faderlig hjälp att få det, också.
    Jag är ingen daltfarsa a la 2000-talsfjollpapporna. En ung grabb som sitter bekvämt på arslet och spelar dataspel och poker istället för att arbeta har endast problem med att han är lat! En spark i baken är vad han behöver, faderlig vägledning - ja!

Svar på tråden Moraliska paniken kring ungas dator och TV spel