• Lena

    Hur ont gör en förlossning undrar en kille..

    Timtal av njurstenanfall kan det jämföras med om du vill jämföra med något även män kan ha.

  • Lena
    Haskel skrev 2014-10-30 08:20:45 följande:

    Nu är jag man, och har aldrig fött barn. Men jag tror absolut att upplevelsen och smärtan INTE går att beskriva i ord. Jag tror därför att kvinnor, omedvetet, försöker överträffa varandras berättelser.
    Se bara i den här tråden. Det börjar med att någon berättar att det är som att bajsa ut en melon. Nästa beskriver det som att långsamt bli överkörd av en buss. Efter det beskriver en kvinna, att det är som att bajsa ut en SOFFAFörvånad.

    Jag tvivlar starkt på att någon kvinna skulle kunna tänka sig att återuppleva ovannämnda upplevelser. Vilket de flesta kvinnor ändå gör, genom att skaffa fler barn än ett.
    Jag tror inte heller att man klarar att bajsa ut en melon, bli överkörd av en buss eller bajsa ut en soffa utan att skrika infernaliskt och sedan dö av smärta, om inte annat.
    Jag har även varit med på tre förlossningar, varav den värsta genomleds med lite smågråt. Min fru fick några år senare ett gallstens anfall. Då jävlar skreks det.


    Olika personer upplever olika smärtor olika. Jag tyckte njurstenssmärtorna var värst för jag visste inte varför de kom och när de skulle sluta. Förlossning 1 var värre än 2, inte för den gjorde mer ont utan för det var mer okänt vad som skulle hända.
Svar på tråden Hur ont gör en förlossning undrar en kille..