• Anonym (Han)

    Vet inte vad jag hamnat i?

    Ah, han låter som en sån som tycker du är intressant lite på avstånd, men när han märker att han har dig som i en liten ask tappar han lite intresset. Detta med att han slutade svara snabbt på sms osv, efter att du förklarat dig ha känslor för honom. Om du plötsligt skulle visa dig "svår", mera svårfångad, inte så intresserad längre, skulle han kanske börja jaga dig?! Katt o råtta liksom.

    Om du orkar skulle du kunna gå o vänta på att han en dag känner sig "redo", eller inte.

    Verkar slitigt.

  • Anonym (Han)
    Anonym (Pubertal) skrev 2014-11-01 12:15:07 följande:

    Tack för all input. Ni har alla så insiktsfulla kommentarer.

    smulpaj01 - den tidigare relationen varade över 5 år, men de var aldrig sambos eftersom han inte ville det och, taadaaa!, han behövde eget utrymme. Inga barn.

    Nä, det här är ju klart som korvspad. Jag har bara inte velat se det: vi kommer inte att komma någonstans. Även om jag själv inte vill hamna i ett regelrätt förhållande just nu, vill jag inte slösa tid på en relation som inte kan utvecklas.

    Jag har fortfarande inte svarat på hans senaste meddelande, som jag fick för över ett dygn sedan. Tror jag ska fokusera på annat.


    Gör det, bara fasa ut honom lite löst sådär. Du kan låta bli att svara om han kommer med direkta frågor om det, eller svara bara lite svävande. Som han m a o, svara med samma mynt liksom.
  • Anonym (Han)
    Anonym (Pubertal) skrev 2014-11-03 21:47:13 följande:

    Börjar gråta bara jag läser era svar till mig. Jag är verkligen sinnebilden av en dumpad och olyckligt kär tjej... med pms!

    Han har skickat ett sms nu ikväll. Frågade hur det gått på jobbet, talade om att han börjar känna sig hängig. Inget speciellt, egentligen... men det är hjärtan och puss och kram osv.

    Anonym (stackars) - då är det stackars oss! Jag tänker också så - vem vill vara ett buffébord där han kan plocka det som passar just då (usel liknelse)?

    Hur går det för dig? Hör din Mr. Yeah, right av sig fortfarande också? Jag vet inte ens om han bara försöker vara snäll eller om han försöker hålla mig kvar. Så förvirrad blir jag av denna man.

    Varför tar de inte bara nån annan, nån som är nöjd med ett KK-förhållande?


    Snälla du, se upp nu. Varför skulle han frågat om jobbet o berättat att han är hängig med hjärtan, puss o kram - om det inte var för att snärja dig igen? Han spelar på dina känslor som han mycket väl vet finns där, men han gör fortfarande inte det du vill. Han känner sig hängig, jaha då vill han att du ska komma sättandes o trösta honom, o så är ni där igen. Hoppas han.

    Varför han inte tar nån annan? Finns ingen anledning att ta nån annan när man redan har nån som uppfyller det man vill, ren bekvämlighet alltså. O brist på hänsyn, när du redan sagt allt det där till honom.
Svar på tråden Vet inte vad jag hamnat i?