Inlägg från: Anonym (Hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp)

    Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!

    I förrgår var jag på fest och sedan krogen.. Minns allting från festen o vi tog en taxi ner till stan. Efter taxin o att vi kommit in på krogen minns jag ingenting.

    Jag vaknar sedan upp dagen efter på ett hotellrum som jag har vaga känslor av att jag är medveten att jag är på. Brevid mig har jag en av killarna från festen.. Jag har inga trosor på mig och han säger att vi har haft sex. Jag har heller ingen väska ingen jacka, ingen telefon, kort eller något på mig och enligt killen hade jag inte fått hämta ut jackan på krogen då jag tappat nrbrickan o väskan har han ingen aning om.

    Vad har jag gjooooort?!?!?! Jag har en sambo som jag älskar och är förlovad med och har en son på snart 2 tillsammans med!!!!!! Kan för mitt liv inte förstå att jag haft sex med killen från festen... Det är något jag ALDRIG skulle göra nykter iallafall o absolut inte med honom. Dagen efter finns både min jacka o väska på krogen så jag får tillbaka det.

    Vad gör jag nu? Berättar för min sambo att jag varit otrogen? Men jag minns det ju inte!! Känner mig så hemsk o äcklad av mig själv.

  • Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!
  • Anonym (Hjälp)

    Nej, ingen av mina riktiga vänner var med, hon jag gick ditt med åkte hem tidigt o hon som hade festen var på en annan krog.

    Vill verkligen inte prata med någon då jag INTE vill att det ska komma ut till någon som inte vet. Det har hänt förut att jag haft nån minneslucka men att helt tappa omdömet i den grad att jag gör något sånthär känns sjukt. Vet vem killen på hotellet är sen tidigare men vi känner inte varandra. Jag poängterade ut att han INTE får säga dethär till någon för jag har ju förfan både sambo o barn. Då sa han "sånt här händer hela tiden".... Men lovade endå.

    I min kropp känns det ju inte som jag varit otrogen då jag inte har ett minne, några känslor eller nåt som helst minne av att jag gjort/velat det osv. Samtidigt vaknar jag utan trosor, öm där nere o killen säger att vi haft sex... O jag säger att jag inte minns...

  • Anonym (Hjälp)

    Ja självklart... Kan klargöra att jag nästan aldrig dricker längre & är väl ute typ 4 gnr per år. Men både senaste gången jag drack och denna har jag minnesluckor:( skäms o fattar inte alls när o hur jag tappar kontrollen eftersom det känns ok innan.

    När jag somnat på fyllan ibland blir jag nästan medvetslös. Går knappt att få liv i. Har en del tankar på om jag kan ha somnat på hotellet o han haft sex med mig endå? Men tror inte det om honom heller faktiskt.

    Är så sjukt livrädd att min sambo ska lämna mig om han får veta!! För något jag själv inte ens vet eller minns eller kan förknippa mig med.

  • Anonym (Hjälp)

    Alltså ja, men tänker just att eftersom jag haft minnesluckor förut, inte o gjort nåt sånthär men typ glömt taxiresan hem o sånt. Men alltså känns som jag borde minnas n

  • Anonym (Hjälp)

    Oj råkade trycka.... Minnas något. Vet själv att jag inte har nåt intresse av killen o inte alls hade det under kvällen av det jag minns. Vi pratade som vanliga människor.

    Jag vill inte tro att han skulle kunna göra nåt sånt o han har tjänstgjort för försvaret utomlands o då borde man ju vara rätt bra kollad psykiskt innan va?

    Men han reagerade inte över de faktum att jag inte mindes... Utan han sa "ska jag ljuga eller vara ärlig?" O jag sa att jag inte kunde fatta att jag gjort det o att ja dessutom haft mens i veckan o jag har ALDRIG sex vid mena o helst inte nära inpå det.

  • Anonym (Hjälp)

    Det var när han hörde min ångest som han sa "sånt här händer hela tiden"... Har jag för mig. Har redan duschat. Kände mig så jävla äcklig o hade aldrig kunnat tagit i min sambo om jag inte gjort det.

  • Anonym (Hjälp)

    Min sambo är världens bästa men jag vet faktiskt inte hur han skulle reagera. Han vet själv hur "medvetslös" jag blir när jag somnat efter en utekväll att han lätt skulle kunna anta att jag blivit utnyttjad. O det vill jag inte heller för tänk OM jag faktiskt har gjort det medvetet? Att anklaga någon vore så sjukt fruktansvärt om det inte stämde!! Förstår ni den personens liv?

    Jag vet fan varken in eller ut... Jag fattar verkligen ingenting. Fattar ite heller hur jag tappat bort väskan som jag ALLTID har stenkoll på som det viktigaste jag har. O fattar INTE hur jag kunnat acceptera att gå från krogen utan dem, väskan och min nya jacka....

  • Anonym (Hjälp)

    Jag är rätt säker på att han visste att jag hade sambo & ett barn. Jag hade ingen jacka, ingen väska, ingen telefon, inget bankomatkort eller nåt eftersom det var borta på krogen & fick inte hämta ut jackan (enligt killen).... Jag skulle ha sovit hos en kompis som jag inte längre var med vid detta tillfälle. Han hade sina nycklar kvar i festlokalen oxå. Vet ej om han försökte ringa någon.

    Jag kommer inte att drogtesta mig, kommer inte heller att anmäla någon för våldtäkt och jag tror inte att jag blivit våldtagen. Nån jävla medvetenhet om verkligheten borde jag haft för jag hade kommit ihåg att ta ut linserna ut ögonen. Det är bara så SJUKT obehagligt att det hänt, att jag verkligen inte minns NÅGOT och verkligen inte kan förknippa mig själv med att detta har hänt. Jag kan inte riktigt känna att jag varit otrogen då jag inte minns. Det är samma sak som att någon skulle peka på er o säga "nu har vi haft sex" men det är inget som existerar i ert minne eller känslomässigt.

  • Anonym (Hjälp)

    Alltså jag dricker nästintill aldrig och på senare tid aldrig med minnesluckor. Det var något jag kunde få enstaka gång då jag var yngre 18-23 innan jag fick barn.

    Men att dricka så mycket som senast kommer jag självklart inte göra. Men att helt sluta gå ut 2-4 gnr per år, nej. Jag kan också gå ut o ta det lugnt vet inte varför det gick som det gick nu, men för mkt alkohol -ja!

Svar på tråden Hjälp! Vaknade upp på ett hotellrum utan ett enda minne..!