• Anonym (:/)

    Hon tvingar mig att bli pappa :(

    Usch. Känner paniken i dina rader.

    Är det hennes första barn?

    Och ovanstående, ta problemet för vad det är. Den här killen behöver ingen moralpredikan. Han ångrar nog det felsteg tillräckligt.

    Vilken vecka är hon i?

  • Anonym (:/)
    Anonym (Say whaat?) skrev 2014-11-11 23:01:08 följande:

    Moralpredikan? Läste du inte hela ts? Han har hotat att skicka folk som ska slå henne. Det är fan olagligt. Handlar inte om moral.


    Han har väl panik. Tror inte TS mena det bokstavligen?

    Man är väl två om det ansvaret och även två om beslutet kan man tycka. Det är egoistiskt och elakt mot barnet och fadern att bara tänka på sina egna känslor.

    Är det bara jag som tänker så??
  • Anonym (:/)
    Anonym (Jens) skrev 2014-11-11 23:09:32 följande:

    då ska man inte stoppa kuken oskyddat.

    it takes two to tango liksom.    Ts visste att han var oskyddad trots att han jiddrar om att han vill skaffa barn med en seriös tjej .  Då går man väl inte o lägger sig med nån random oskyddad? 

    tycker du verkligen synd om Ts i det läget? 


    Såklart jag gör. Som om man inte haft oskyddat sex någon gång. Visst det var korkat av TS men att skaffa barn är ett gemensamt beslut annars är det ett egoistiskt beslut. Skrämmande tycker jag tillochmed.
  • Anonym (:/)

    [quote=74325500][quote-nick]Anonym (sorgligt) skrev 2014-11-11 23:16:37 följande:[/quote-nick]Hon kunde ha varit hårdare från början och krävt kondom. Hon kan sätta in flera olika preventiva medel men inte gjort detta. Skyll inte detta på killen bara för att det är han som skjuter iväg sina spermier. Hon är påväg att skapa ett livslångt problem med bla en pappa som INTE VILL vara närvarande. Hon är självisk som fan. Det är så jävla sorgligt att folk bara bajsar ut barn hur som helst idag. Vuxna människor kan inte tänka för fem öre. Jag skulle aldrig skaffa ett barn om jag inte visste att barnet hade fått den absolut bästa uppväxten.

    [/quote

  • Anonym (:/)
    Anonym (shutyourself) skrev 2014-11-11 23:22:01 följande:

    det är han som inte vill bli pappa, inte hon som inte vill bli mamma

    så det är hans ansvar att se till att hans spermier inte befruktar någon som han inte vill ha barn med

    samma ögonblick som han kom oskyddat i henne, flera gånger dessutom! godkände han att han ev. kunde göra henne gravid och hon har inga som helst skyldigheter mot honom sen att göra abort om hon inte vill. 

    vill han inte ha barn, GÖR ingen med barn då!


    Vart är empatin och förståelsen i det där tänket. Kan hon knulla med killen så borde hon bry sig om honom tillräckligt mycket för att respektera hans åsikt.

    Det handlar inte om vilken färg gardinerna borde ha utan om ett BARN!! EXTREMT EGO.. speciellt om han verkligen verkligen inte vill...

    Hur gamla är ni Ts?
  • Anonym (:/)
    Haskel skrev 2014-11-11 23:42:12 följande:

    Typiskt Familjeliv. Enbart svart eller vitt.

    "Eftersom kvinnor har rätt till sin kropp, är det inte kvinnans fel. Alltså är ALLT 100% TS fel"

    JÄVLA IDIOTER!!!

    Ja. TS har betett sig förjävligt som hotat tjejen. TS borde självklart ha använt skydd.

    Nej. Tjejen är ingen ängel. Hon beter sig fruktansvärt egoistiskt, både gentemot TS och barnet. Tjejen hade lika stort ansvar i att det slarvades med skydd.

    TS befinner sig i ett helvetes dilemma. Han vill inte bli pappa, men TVINGAS till det. Hur ser man på saker när män tvingar kvinnor till saker???

    Föräldraskap är ingen liten skitsak. TS är säkerligen mest upprörd för att han ser föräldraskap som en STOR sak, som kräver engagemang. Man skaffar normalt sett inte barn med ett ONS. 

    Även om TS gjort fel, så förtjänar han ändå en hel del förståelse, enligt min mening.


    Grabben är 21, stackarn har satt sig i knipan. Ha lite förståelse, alla gör misstag.

    Du sa att tjejen hade ett stort barn. Och hon blev gravid första gången när hon var hur gammal?

    Jag tycker du ska försöka skriva ihop ett brev till henne där du faktiskt förklarar vad det innebär för dig och barnet om hon tänkt att fullfölja graviditeten. Ett brev från hjärtat om du kan det. Annars är det nog kört ok hon inte lyssnar på dig. Man kan inte tvinga en kvinna till abort men man kan försöka få henne att förstå. Så gör det, ta hjälp av hennes föräldrar, vänner etc. Försöka är det enda du kan göra.

    Lider med dig TS och antar att du lärt dig din läxa.
  • Anonym (:/)
    yodi skrev 2014-11-11 23:52:01 följande:

    om han nu inte vill bli pappa så borde han ha använt den den erbjudna kondomen.


    Ja vi har alla förstått din ståndpunkt nu. Upprepningar är varken konstruktivt eller speciellt stimulerande.
  • Anonym (:/)
    Anonym (suck) skrev 2014-11-12 00:01:59 följande:

    Det är inte heller stimulerande med folk som tycker om och uppmuntrar vuxna män att det är ok att hota en tjej, men visst är det så att du i likhet med ts bara vill provocera lite

    men som sagt det finns ju människor som är så dumma..


    Det korkade i den här tråden är väl alla människor som hakat upp sig på att TS har hotat kvinnan. Istället för att se till hans situation, desperation och ringa ålder.

    Men det kanske bara jag som är dum nog att se den uppenbara situationen, istället för att haka upp mig på ett inte bokstavligt talat hot som en stammande tonåring?
  • Anonym (:/)
    Anonym (RRr) skrev 2014-11-12 00:02:33 följande:

    Jag är faktiskt tjejen i det hela. Startade enbart tråden för att se om det faktiskt fanns folk som höll med killen jag är gravid med i hans resonemang. Och skrämmande nog finns det tydligen det..

    Den här killen var inget one night stand utan en kille som jag blev störtförälskad i första kvällen jag träffade honom. Efter det träffades vi ungefär varje dag i några veckors tid och han verkade gilla mig en hel del med och tro på 'oss'. Den här killen frågade mig flertalet gånger om jag ville ha flera barn, han pratade om hur mycket han längtade efter en egen och brukade tacka nej till kondom och innan han kom i mig stöna 'låt mig komma i dig så vi kan få ett barn tillsammans'. Eftersom jag tidigare haft otroligt svårt att bli gravid så tänkte jag i mitt naiva tillstånd att det inte var möjligt, speciellt inte eftersom jag inte hade ägglossning någon av de gångerna vi hade sex. Och nu sitter denna kille och hotar mig, beter sig, tycker jag är självisk och tycker synd om sig själv samtidigt som han försöker pressa mig till abort för att han inte känner sig redo. Jag har ett barn sedan tidigare som jag uppfostrat helt på egen hand, jag har ordnad ekonomi, en plan och vet att jag klarar av att ta hand om barnet helt ensam, vilket är anledningen till att jag erbjudit honom att bara vara delaktig i barnets liv om han vill. Jag tycker att han är mer egoistisk än vad jag är då han försöker tvinga och pressa mig att utsätta min kropp och mitt foster för något jag absolut inte vill göra utan någon som helst förståelse för varför jag känner som jag gör (trots att jag förklarat flertalet gånger). Han kan ändå välja att inte vara delaktig. Situationen som jag och den här killen sitter i är omöjlig att lösa på ett rättvist sätt och vi skulle ha tagit ansvar mycket tidigare. Men nu hände detta och jag försöker göra det rätta utifrån mig själv och ta konsekvensen av våra naiva och oigenomtänkta beslut. Jag förstår honom och att han känner sig tvingad, men hade barnet funnits och växt i honom så hade beslutet legat på honom istället. Abort är faktiskt inte en skyldighet för att tillfredställa mäns vilja, utan faktiskt en möjlighet för kvinnor som känner att de inte vill bära och föda fram ett barn.


    Hehehe. .... jag förstår. Du verkar vara vettig men varför sa han att han ville ha barn. Nästan lite läskigt?
  • Anonym (:/)
    yodi skrev 2014-11-12 00:08:55 följande:

    ursäkta mig men hur ung han än är eller desperat så är det aldrig ok att hota eller utpressa någon, det är därför det är olagligt.

    sen har du för den delen läst inlägg 46?


    Han är en skitunge på 21 år oavsett. Jag säger inte att hota är rätt utan tycker som er Men fokuset borde ligga på att han inte vill ha barn men hon tänker behålla det ändå..

    Nu blev det en oväntad twist här med mitt i allt så nu vet jag inte hur man ska ställa sig till allt. Det är svårt att få en rättvis bild såhär.

    Jag förstår bådas situation. Men varför TS vill du ens ha barn med någon som hotar dig?

    Och till er andra, jag är lite retsticka bara.. ;)
  • Anonym (:/)
    Anonym (suck) skrev 2014-11-12 00:15:54 följande:

    Tramsigt

    Nu är det så uppenbart att du bara försöker provocera, fast vem det.. det finns ju även mammor som till döds ska skydda sina mindre begåvade söner kanske är du en av dom, ingen normal vuxen människa försvarar väl annars hot från vuxna människor förutom dessa mammor, knakse dessa mammor ska lära sina söner att använda kondom istället så slipper vi deras gener i samhället


    Ingen vuxen människa kallar någon annans barn som mindre begåvade i nedsättande sättning samt pratar om genetik med Hitler ton.
  • Anonym (:/)
    yodi skrev 2014-11-12 00:26:33 följande:

    varför är killens vilja viktigare än tjejens?

     särskilt i det här fallet där killen blivit erbjuden kondom men tackat nej med orden "

    låt mig komma i dig så vi kan få ett barn tillsammans"


    Ja det där låter smått sjukt. Som sagt vet inte hur jag ställer mig till situationen nu.

    Jag själv hade nog valt en abort hellre än att utsätta mitt barn för något som en pappa som inte ville bli pappa. Tycker generellt OAVSETT anledning att det är en självisk akt av kvinnan. BÅDE blev gravida BÅDE tar beslutet. Nu är TS ganska långt gången så jag förstår henne fullt upp. Men generellt tycker jag som ovanstående.
  • Anonym (:/)
    Anonym (suck) skrev 2014-11-12 00:39:32 följande:

    Nu råkar det vara min åsikt att man är mindre begåvad om man hotar att skicka människor att slå gravida tjejer, samma sak gäller de som ursäktar dessa.

    Din åsikt får alltså stå för dig.

    Och nej dessa gener är det ingen som vill ha i samhället, det är nog bara deras curlande mammor som uppskattar dom.

    Sen att du drar till med hitler och genetik etc är ett stort hån mot de riktiga offren för detta, så tycker du ska sluta med sånt trams, det hör inte hemma i tråden.


    Vi är inte på samma tåg. Lägger ner. Orkar inte höra ordet Trams en gång till. ;)
  • Anonym (:/)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 00:51:44 följande:

    Så du är en av de äckligt egoistiska svinen som det finns flera trådar om här på familjeliv? Hej kvinnoförtryckare.


    Om du menar mig kan jag upplysa dig om att jag är kvinna och använder inte mitt kön som bas i mina åsikter, inte medvetet iaf ;)
Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(