Inlägg från: Anonym (sorgligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sorgligt)

    Hon tvingar mig att bli pappa :(

    Vilken white trash din brud verkar vara TS. Skaffar barn med vem som helst. Hon skiter i konsekvenserna. Alla verkar växa upp med 10 olika plastpappor idag. Ska man skapa ett barn ska man göra det tillsammans, Inte undra på att så många barn hamnar i skiten nu för tiden. Hon är för känslomässigt svag för att göra abort.
    Lider med dig.

  • Anonym (sorgligt)
    Anonym (Jens) skrev 2014-11-11 23:09:32 följande:
    då ska man inte stoppa kuken oskyddat.

    it takes two to tango liksom.    Ts visste att han var oskyddad trots att han jiddrar om att han vill skaffa barn med en seriös tjej .  Då går man väl inte o lägger sig med nån random oskyddad? 

    tycker du verkligen synd om Ts i det läget? 
    Hon kunde ha varit hårdare från början och krävt kondom. Hon kan sätta in flera olika preventiva medel men inte gjort detta. Skyll inte detta på killen bara för att det är han som skjuter iväg sina spermier. Hon är påväg att skapa ett livslångt problem med bla en pappa som INTE VILL vara närvarande. Hon är självisk som fan. Det är så jävla sorgligt att folk bara bajsar ut barn hur som helst idag. Vuxna människor kan inte tänka för fem öre. Jag skulle aldrig skaffa ett barn om jag inte visste att barnet hade fått den absolut bästa uppväxten.


Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(