Inlägg från: skogstjejen19 |Visa alla inlägg
  • skogstjejen19

    Inget hjärta 7+5 någon någon annan??

    Vi var i vecka 7+2 och då syntes inget. Vi väntade 10 dagar och då fanns det en liten räka <3 men ett hjärta som slog jätte fint

  • skogstjejen19
    emzerus skrev 2014-12-01 19:53:46 följande:

    Undrar också hur det har gått idag?

    Jag plussade 27 oktober på bim-5 och en vecka senare blödde jag som en vanlig mens i ca tre dagar. Detta var då jag skulle haft min mens i vanliga fall. Trodde det var missfall men mina symtom fortsatte visa sig o gravtesten blev starkare o starkare. Fick tillslut tid på kvinnokliniken o mätte hcg o gjorde väl. Då var jag i 6+2 o läkaren såg ingenting. Fick komma tillbaka för nytt hcg prov två dagar senare o det hade stigit men inte som det skulle.

    Fick tid en vecka senare o ta nytt prov o då hade det stigit igen men fortfarande för lite. Gjorde nytt vul o läkaren såg fortfarande ingenting i min livmoder men tyckte att han såg någon vid ena äggledaren. Utomkvedes sa han o jag fick tid för operation dagen efter. Detta var i torsdags förra veckan så jag åkte in på operation helt förstörd :( de skulle behöva operera bort ena äggledaren o jag var så ledsen o orolig!!!

    Av någon anledning så kom jag inte in på operation precis då jag skulle så den kvinnliga gynekologen som skulle operera mig ville göra en undersökning. På vul så ser hon något i min livmoder som kan vara en början till graviditet säger hon. Något som är kortare gånget än vad jag tror. Skulle vara i v 8 då. Utanför ser hon endast cystor på båda sidorna en gulkroppscysta o den andra nämner hon inte så mycket om.

    Jag är helt chockad helt plötsligt finns det kanske hopp ändå!

    Jag får åka hem o ska tillbaka till henne på torsdag o jag är så nervös! Jag undrar ju om detta kan gå vägen. Kan jag vara kortare gången trots att jag vet att jag hade öl den 16 oktober? Använde ägglossningstest så fick utslag just den dagen.


    Jag visste också när jag haft äl, fick utslag den 15 dec och testade den 26 december fick då positivt. Vi blev flyttade några dagar och på stora ul så blev jag flyttade 2 veckor, detta betyder att jag inte ens var gravid när jag testade positivt enligt dom.

    Vette sjutton hur det gick till men men. Nu är vårt mirakel 15 månader ??
Svar på tråden Inget hjärta 7+5 någon någon annan??