• Aspie

    YouTube?

    GrottyFriend skrev 2014-11-20 15:00:42 följande:
    Tänk om du har något du brinner för, ska du inte satsa mest på det och skita i allt annat? Tydligen inte, eftersom enligt dig går arbete före, och jag brinner för YouTube. Dessutom fick inte PewDiePie så många prenumeranter p.g.a. universitetet, han fick så många p.g.a. sin humor. Han kunde lika gärna skita i gymnasiet och universitetet, som jag kommer att göra. Och han kan iallafall inte få ett jobb eftersom han hoppade av universitetet. Jag gör nästan som han, förutom att han inte sket i gymnasiet. Jag ska hålla på med det jag brinner för.
    Det verkar ju som om du redan har bestämt dig, så varför fråga oss på FL?

    Jag tycker som Aniiee att det är fint att drömma stort, men det är bra att ha något om det inte skulle gå som en har tänkt sig. Jag har själv en nära vän som vill bli en professionell gamer, men hen sitter bara hemma och spelar och drar inte in en enda slant på det.

    Det kan gå bra för dig och det kan vara så att det inte går bra för dig. Hur ska du göra om det inte går bra? Universitetsutbildning är såklart plus i kanten om man har, men det är inget nödvändigt för att få jobb. Däremot så är jag övertygad om att det är mycket svårare att få jobb om man inte ens har gått ut gymnasiet.

    Jag skulle råda dig till att pyssla med det du älskar på fritiden. Märker du att det går framåt och att du får fler followers så vet du ju att du är bra på det, men vänta med att köra 100 % tills du i alla fall är klar med gymnasiet.
  • Aspie
    GrottyFriend skrev 2014-11-20 15:25:46 följande:
    Man kan fortfarande få jobb om man har tur, jag är öppen för massa jobb.
    Det är upp till dig att utgå från turen, men jag hade själv aldrig gjort det.
  • Aspie

    Återigen så undrar jag varför du startade en tråd där du frågade andra vad de tyckte om du redan har bestämt dig. Än så länge så ser jag ingen som har varit elak mot dig, bara människor som har gett dig råd för att du eventuellt inte ska hamna i klistret. Råd som du vägrar ta till dig.

Svar på tråden YouTube?