Inlägg från: Anonym (Hemorrojd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hemorrojd)

    Hemorrojd eller cancer

    Här är en kille på 36 som haft mycket hemorojjder, fått några borttagna men de dyker upp igen. Jag har lärt mig under åren att inte sitta på kalla ytor och inte på för hårda ställen, åtminstone inte för länge. Det hjälper mig, så fort jag blir kall om baken är det kört och nu är det en enda, innanför ringmuskeln som blodfylls när jag suttit kallt/hårt, och då ser det ut som jag haft mens..men killar slipper ju sånt.. ;) Det värker också en, kanske två dagar innan och direkt efter den "tömt" sig. Jag är säker på att det inte är ngt problem för dig, TS, men kolla upp det om ett tag som fler skriver, oro är en plåga som kan ställa till med mer än man anar!

  • Anonym (Hemorrojd)
    Anonym (Rädd) skrev 2014-11-21 22:17:03 följande:
    Jo det är ju liksom det enda jag tänker på just nu!!

    Jag blir alltid så här när det är nåt jävla symtom. Har misstänkt cancer säkert 50 ggr på mig själv på olika ställen.

    Hatar min jävla oro.

    Det hela började med en gynundersökning där man såg en polyp i slidan. Började direkt få ont i slidan. Men nu har de blivit mer ont i baken istället.

    Kan allting va psykiskt??
    Självklart kan det bero på psyket, och jag tror att oro med tiden kan skapa problem, fysiska, eftersom det går åt mycket energi för att oroa sig (!) och det påverkar många olika processer i kroppen. Tyvärr hjälper det inte så mycket vad vänner och familj säger, det är när en undersökning är gjort som definitivt visar att det inte finns något att oroa sig för, som oron släpper. Jag råkade ut för detta när mitt ögontryck steg, upptäcktes hos optikern av en slup egentligen. Remiss till ögonläkaren som utförde en mycket noggrann mätning, vilken visade normalt tryck i båda ögonen, samt fina näthinnor. Två år kunde jag vänta till nästa optikerbesök. Skönt! :)
Svar på tråden Hemorrojd eller cancer