• Anermu

    Någon som ruvar runt 19/11, 2014 som skulle vilja följas åt på vägen?

    Hej :) min hormonbehandling ska påbörjas den 2 december ! Såå nervös och lycklig samtidigt ! Bor i Montenegro och här har jag chansen att sätta in 2-3 ägg ! Jg kommer sätta tillbaka 3 ! Jag vet riskerna men är så villig att ta dom :) lycka till

  • Anermu

    Kan ni vara snälla att ge mig lite råd ang behandlingen ? Är nålarna stora ? Biverkningar?

  • Anermu

    Själv har jag som liten genomgått flera terapier pga nålskräck ! Så tror jag kommer ta mig till privatläkare dagligen som får ge mig sprutorna , självklart är detta något man måste göra ! Men man måste tänka positivt och hoppas på en lyckad graviditet efter detta :)

  • Anermu

    Vi bor i Montenegro här har nästan alla privatkliniker öppet till kl 22 :) så allt ska nog ordnas annars får mannen min göra det :) ruvar du nu ?

  • Anermu
    kaatriin skrev 2014-11-22 22:01:10 följande:

    Jamen dåså :)

    Japp, jag är en ruvare ;)


    Åh va spännande ! Hoppas på ett plus ! Skriv gärna så jag får följa dig
  • Anermu
    kaatriin skrev 2014-11-23 09:57:04 följande:

    jag har från det att vi satte in embryonet haft smärta till och från i nedre delen av magen, oftast på höger sida. Har varit svullen och illamående :) senaste dagarna har jag kännt av en spänning också!

    Vi tog ägglossningssprutan den 5/11 så de är över två veckor sen :)

    Varför de är olika med tiden vet jag inte :p


    Va roligt ! Stort grattis
  • Anermu
    kaatriin skrev 2014-11-23 15:30:47 följande:
    Tack! :)
    Hur går det för dig ? Hur känns det ? Kram
  • Anermu
    kaatriin skrev 2014-11-26 21:15:22 följande:
    Jo då, jag tror att jag fortfarande är i chock. De är så himla svårt att förstå att de är nått litet som växer i mig. Har bild på dom tre positiva graviditetstesten å jag tittar på dom ibland för att påminna mig om att de är på riktigt! :)

    Jag har känningar i tjej magen, svårt att förklara hur de känns men typ som väldigt lindrig växtvärk kanske :) sen mår jag illa ibland, fortfarande väldigt lite men de finns där.

    Har idag pratat med läkaren i Västerås å vi ska på ultraljud den 19/12, då får vi se miraklet för första gången :) längtar sjukt mycket!

    Hur går de för er? :)

    Kram
    Åh va mysigt att känna det där lilla i magen ! Bara vetskapen om att det finns en liten därinne som är så efterlängtad :) va roligt av få se den lille 19/12 en perfekt tidig julklapp:) jodå d går bra , vi är nervösa och väntar på mensen så vi kan köra igång :) kram
  • Anermu

    Jippi :) mensen kom haha har nog aldrig varit så glad över mens :) nu ska vi börja med sprutor !

Svar på tråden Någon som ruvar runt 19/11, 2014 som skulle vilja följas åt på vägen?