Inlägg från: Anonym (känner igen mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (känner igen mig)

    Datorspelade sambo - hjälp!

    Här är en till med speltokig man. Han skulle säkert mer än gärna sitta hela tiden på datorn och spela sina spel ( samma som din wow, cs, diablo osv) men skillnaden är väl att vi har två barn att ta hand om också. Eller det är väl mest jag som tar hand om barnen eftersom jag är hemma och så fort den äldsta somnat så får jag sköta bebisen och han går direkt ner till sin dator och sitter sedan där hela kvällen.

  • Anonym (känner igen mig)

    Efter att bebisen kom så sitter han nästan ännu mera eftersom det äldre barnet trotsar hemskt mycket och han är trött efter jobbet och orkar inte med det. Ska han spendera tid med barnet så sitter dom såklart vid datorn och spelar ett spela som båda gillar men spelar dom en timme är barnet där kanske 20 min sammanlagt. Resten springer det runt och leker för sig själv eller kommer och ser vad jag och bebisen gör. Han vill aldrig följa med ut eller gå på promenad mera.
    Blev så arg förra helgen när han suttit hela dan på datorn och inte ville komma med ut och skulle sitta hela kvällen också. Vi hade ett av våra största bråk och det gick så långt att det blev tal om skilsmässa. Har varit ett par i 7 år, Sambos i 4 och gifte oss ifjol.
    Dock tror jag han lider av förlossningsdepression ( vår bebis är 2 månader) och strax efter började han spela ännu mer. Bebisen är gnällig och väldigt mammasjuk vilket gör att jag ofta tar hand om hen. Mannen sa att han inte längre känner sig lycklig men nog har vissa känslor kvar för mig. Jag har sett att han börjat må dåligt och inte velat spendera tid med oss efter att bebisen kom och den större började trotsa och bråka mycket för att få mer uppmärksamhet. Så jag ska försöka få honom att gå till nån i sitt jobb och prata med dom där och se ifall dom tror att det kan vara en depression. Annars vet jag inte. Känns som spelandet är det enda som betyder något nu. Han var borta hela helgen till en kompis och spelade och festade ( tänkte han behövde komma ut lite han festar ca 2 ggr per år) och verkade ha haft roligt. Tog nån timme så var han lika deppad igen och har inte frågat en gång vad vi gjort i helgen eller hur det gått med barnen.

Svar på tråden Datorspelade sambo - hjälp!