Inlägg från: Anonym (25/12) |Visa alla inlägg
  • Anonym (25/12)

    BIM December 2014, någon som vill hänga med?

    Hej Tänkte väcka liv i denna tråd. Hur har det gått för er?

    Vi har smått börjat med andra barnet. Jag hade ÄL i lördags och vi lyckades få till det i onsdags men sen har lillan haft feber resten av helgen så inge sex för oss. 

    Med första barnet gick det på första försöket och någonstans så tror vi väl att det kommer vara lika lätt med andra. 

  • Anonym (25/12)

    Va kul att vi har BIM samma dag!

    Nu är det nära :) Är det första?

  • Anonym (25/12)

    Jag försöker lista ut om jag har några symtom men känner inget. Med första så var jag också helt omedveten om att jag var gravid. Förutom en kväll då jag skrek till min sambo att jag måste ha Ben & jerry chocolate fugde. Då jag är laktosintolerant så tyckte han inte det var någon bra idé men just då struntade jag helt i det. Det gick dock bra, tålde laktos hela graviditeten.

    Det är ju runt jul och vi kommer vara bortresta och kommer hem den 28/12 så har inte mensen kommit då så testar jag. 

    Känner du av något?

  • Anonym (25/12)

    Är det första försöket?

    Jag tror inte man ska läsa in för mycket man blir bara besviken. Jag försöker iaf att inte tänka på det, tiden går fortare då ;)

  • Anonym (25/12)

    Åh skrev ett långt inlägg men försöker igen då, hur känner du dig? Jag är uppblåst och illamående så är ganska säker på att mensen kommer snart.

  • Anonym (25/12)

    Spännande att se hur det går för dig!

    Jag ligger vaken med mensvärk kokande känslor men jag tror det är ångesten inför att jag imorgon måste berätta något för min sambo som kommer förstöra hela ledigheten och vårt förhållande. Det känns som att jag håller på att gå under av ångest och panikkänslor.

  • Anonym (25/12)

    När vi hade det som sämst var jag säker på att vi skulle göra slut så jag var otrogen. Nu ångrar jag mig nå så grymt men vet inte när/hur jag ska berätta.

  • Anonym (25/12)

    Det var i somras, vi har haft ett ganska tufft år. Jag har inte berättat än. Kommer kanske aldrig göra det. Jag vet inte.

    Här är mensen på intåg. Mensvärk :(

  • Anonym (25/12)

    Jag hade nog inte velat veta. Det förstör så mycket bättre att börja om.

    Hur gick det med testet? Vi är ute och åker tåg idag, reste mig och då höll jag på att svimma. Väldigt ovanligt för mig.

  • Anonym (25/12)

    Har du fått mens än? Jag har fått lite smygstart. Känner mig konstig i kroppen hade inte blivit förvånad om jag var gravid. Men vill inte hoppas på något heller.

  • Anonym (25/12)

    Precis samma här. Får vänta och se antar jag ;) har det inte kommit något när vi kommer hem testar jag mig då (29/12)

    Men hur gör du om du är gravid? Behåller du och gör det ensam? Är pappan i en relation? Eftersom ni inte kan vara tillsammans?

  • Anonym (25/12)
    Anonym (2a barnet) skrev 2014-12-25 10:28:19 följande:

    Hej tjejer..hoppar in här. :)jag har bim 30 december, har sedan förra fredagen 4 dagar efter äl haft illamående..i måndags kväll kände jag typ stickningar o dagen efter hade jag en brun/röd flytning. illamåendet har fortsatt varje dag till o från. tycker även att mina bröstvårtor blivit lite mörkare. men tror ändå att mensen snart är här, börjar alltid spotta lite innan själva mens dagen så kommer väl imorgon eller nått..har svårt att ta mat, typ ingen aptit..


    Hej & god jul!

    Igår fick jag mens men idag är den borta, förra grav så hade jag någon slags halv mens sen plussa jag. Så jag ska def köpa ett test när jag kommer hem. Börjar bli mer och mer säker på att jag är gravid. Men vågar ändå inte hoppas..
  • Anonym (25/12)

    Nej testar när jag kommer hem men är väldigt nyfiken :)

  • Anonym (25/12)

    Idag har jag fått en blödning till och har molvärk i livmodern.

    Imorgon ska det testas, känner mig orolig för att det är missfall.

    2:à barnet när ska du testa?

  • Anonym (25/12)

    Har haft mens hela dagen. Riklig blödning. Funderar nu på vad kan ha gått fel? Varför blödde jag förra veckan? Allt känns konstigt kan de va så att det var ett tidigt missfall förra veckan och att jag nu fått mens? Ska iaf testa imorgon bitti men känner mig säker på att det inte kommer bli ett plus

  • Anonym (25/12)

    Grattis! Va roligt, antar att det är första barnet?

    Jag testade idag och det var negativt. Innan jul var jag på läkarundersökning och fick provsvaren idag. Läkaren sa att de hade hittat blodkroppar i urinen. Frågade om det kunde tyda på tidig graviditet och det gjorde det. Så då fick jag det bekräftat att blödningen på jul var ett tidigt missfall. Väldigt tråkigt men skönt ändå att det tog sig på första försöket. Förhoppningsvis vill nästa barn stanna hos oss.

Svar på tråden BIM December 2014, någon som vill hänga med?