Inlägg från: Anonym (hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hjälp)

    Min pojkvän "kontrollerar" mig

    Vår relation är inte som andras

    Han vill ha mitt facebook lösenord så att han kan se med vem jag skriver med...Där tyckte jag att han gick för långt.

    Jag kan inte heller hålla mobilen uppe utan att han ska rycka den ifrån mig och se med vem jag skriver med. Visst, jag blir också nyfiken när jag ser honom sms:a med någon men jag rycker inte mobilen ifrån honom och jag frågar honom inte heller med vem han sms:ar med. Väldigt irriterande att han bara ska rycka mobilen ifrån mig så.

    Blir vi osams ang något och jag känner att jag hellre åker hem än bråkar till den gräns att det spårar ur, så får jag inte gå. Han tar tag i min arm, bönar och ber, går ner på knä, gråter om att jag ska stanna och inte lämna honom osv.

    Han är osäker för jämnan. Jag får dagligen frågor som "erkänn att du kommer dumpa mig snart? Du har säkert träffat någon snygg killkompis som du vill ha" eller.. "tänk om du umgås med din killkompis för mycket.. och blir kär, lämnar mig?"...och så här håller han på.

    Han är inte på något sätt aggressiv. Han har aldrig slagit mig, eller hotat med att slå mig. Han har däremot slagit sönder saker bara för att jag sa nej till sex. Vi höll på att ha sex men jag var inte redo så jag ville avbryta.

    Varje natt när vi då ska skiljas åt så låter han mig knappt gå. Han håller mig ganska hårt och säger hela tiden att han älskar mig. Och sen då när jag pussar honom och är på väg hem så vill han bara fortsätta pussas, han kan helt enkelt inte släppa mig.

    Sen när jag är hemma då så går min mobil i full mode. Han sms:ar hela tiden. Han brukar även ringa och jag svarar förstås. Men när vi pratar så är det som om han aldrig kan säga hejdå, han orkar prata i flera timmar men det orkar inte jag Gråter

    I början så gillade jag hans svartsjuka men jag tycker att det börjar bli jobbigt nu!

    Har ni några goda råd att ge så varsågoda.

  • Svar på tråden Min pojkvän "kontrollerar" mig
  • Anonym (hjälp)

    Kunde knappt gå till skolan idag. Han ringde och sa " snälla glöm mig inte" snälla bli inte kär i någon annan.

  • Anonym (hjälp)

    Han måste träffas VARJE dag....!! Om jag säger att jag inte kan träffas så kommer han med ledsen röst och säger " sluta nu, jag vet att du är otrogen "

  • Anonym (hjälp)
    Anonym (G) skrev 2014-11-25 09:46:09 följande:

    Jag ska ge dig det bästa råd du kan få: gör slut medan tid är. Han kommer inte att ändra sig, snarare kommer det att förvärras. 


    Det har redan det. Han tar droger
  • Anonym (hjälp)
    Anonym (G) skrev 2014-11-25 09:53:04 följande:

    Hur gamla är ni? Rätt unga gissar jag eftersom du går i skolan? 


    Jag är ung och han är 28
  • Anonym (hjälp)
    Anonym (Dumpa!) skrev 2014-11-25 09:59:04 följande:

    Är detta verkligen en kille som du ser din framtid med? Jag tänker mig att han är killen som kommer förstöra en efterlängtad solsemester totalt, genom att ifrågasätta om du inte kollar på andra killar, och helst vilja att du klär dig heltäckande. Han är killen som kommer droga slut era pengar, så in år stå för allt annat om ni bor ihop. Ingen chans på hus, eller bostadsrätt direkt... Är han killen du vill skaffa barn med i framtiden?

    Ärligt talat, hur starka dina känslor än är nu så kommer vardagsbeteenden och allt som inte är som det ska ta död på dem. Det räcker inte att älska varandra för att kunna leva ihop, man måste även kunna respektera varandra. Och kunna jämka ihop sina egenheter


    Jag kan inte få barn eftersom jag själv är kille.

    Varför säger alla 'lämna honom' tänk på att jag älskar honom jätte mycket och det gör ont när ni säger så
  • Anonym (hjälp)
    Anonym (--) skrev 2014-11-25 10:06:38 följande:

    Låter ju mer som att han haft en jobbig bakgrund från tidigare brudar.

    Min sambo va väääldigt svartsjuk i början, han läste min mobil och knäckte mitt facbook lösenord och kunde väcka mig mitt i natten fly förbannad skrikandes om mina "flörter" som skedde åååååår innan han.

    Men nu är de bättre :)


    Hela hans bakgrund handlar om droger! Han har haft en trasig uppväxt, det har han själv sagt. Han är ganska osäker på sig själv.

    Hur lång tid tog det förräns din sambo ändrade sig ?
  • Anonym (hjälp)

    Jag måste faktiskt erkänna att jag älskar drama. Allting som händer, jag tänder faktiskt på det. Låter sjukt? Jag vet, vet inte varför jag känner så.

    Kan också säga att min uppväxt har varit skit

  • Anonym (hjälp)
    Qriztina skrev 2014-11-27 15:19:24 följande:

    Så osäker, så låg självkänsla, så stora tillitsproblem, så svartsjuk och så manipulerande utan att han själv vet om det.. har själv haft mer än en pojkvän som varit så. Jag tror orsaken är för lite kärlek/uppmärksamhet under uppväxten. I sådana här situationer, så är det faktiskt bäst att tänka på sig själv och sin egen hälsa. Jag kan tänka mig att det tär rejält på ditt psyke när han håller på såhär dag ut och dag in, det var tortyr för mig som är empatimänniska :/

    Han behöver hjälp, men inte från dig. Det finns inget du kan göra, och det är inte din uppgift att bära hans börda. Han behöver hjälp av en bra psykolog som lyssnar och hjälper honom att hjälpa sig själv.För i grund och botten är den enda som kan lösa hans problem han själv, även om han själv inte insett det.

    Jag lovar att du kommer bli en lyckligare person igen om ni går skilda vägar, även om det kan kännas tufft att såra honom. Pratar från egen erfarenhet.


    Jag vet inte hur jag gör slut eftersom jag älskar honom sååååååå mykcet! Jag har letat efter kärleken i flera år. Han jobbar i Norge och brukar höra av sig, men han har  inte gjort det på flera timmar, han har säkert åkt till oslo och knarkar därborta, jag är så orolig men han ljuger för mej hela tidenGråter
Svar på tråden Min pojkvän "kontrollerar" mig