• Koppkaka

    Familjelivs julkalender: Lucka 4

    Den här vackra tomten, den som syns i förgrunden och ungefär 20-25 till, tillhör mina favoriter som jag fått sen min första jul, av min mormor som tyvärr inte är i livet längre. Plus såna jag själv gjort på lekis, och fått av mamma och pappa varje år.

    Tyvärr finns inte samlingen kvar, sedan vi hade inbrott i källarförrådet strax före jul för två år sen. Den kartongen var det enda som stals och det smärtar mig något, särskilt nu när det är dags att plocka fram dom särskilt tanken på att dom mest troligt bara kastats sönder av några småungar som insåg att det var "kul" att ha sönder något med stort sentimentalt värde, för pengar var dom inte värda.. Tack och lov tog jag några år innan bilder på den samlingen (så långt som den då hade kommit), så jag behöver iallafall inte glömma hur dom såg ut.

    Jag vill vinna denna legoboxen eftersom sonens farfar arbetar med lite allt i allo utomhus. Fäller träd, transporterar träd, skottar snö, klipper gräs, you name it. Han pratar ofta om allt arbete farfar gör, så det vore så fantastiskt att få ge honom detta i julklapp så vi kan leka och bygga tillsammans!

Svar på tråden Familjelivs julkalender: Lucka 4