• Guppi86

    Livrädd :(

    Hej.. Kände lite samma förra året då jag skulle föda mitt första barn.. Men de gick hur bra som helst.. Visst de fanns ett ögonblick då jag inte ville mer och sa att jag skulle hem å var nog på god väg upp ur sängen men min bm fick mig på andra tankar vilket var bra :) då belöningen kom tio min senare av en helt underbar liten pojk..

    Hade både lustgas och ryggbedövning, ska ju inte hymla med att de inte gjorde ont men man dog inte.. Smärtan försvann så fort han var ute och jag var så inne i mig själv och så fokuserad på vad som skulle komma..

    Nu är jag gravid igen och ska ha i slutet av mars, känner stor lycka över att få vara med on en förlossning till och jag vet att min kropp klarar av att föda fram ett barn..

    Vad är du mest rädd för??

  • Guppi86

    Jag sa till min bm att jag var rädd för att tappa kontrollen och få panik. Så när jag började få detta så lugnade hon mig med bestämd röst och sa till mig hur jag skulle andas, tänka och hantera smärtan på ett bra sätt..

    Ja de var många som skrämde mig med men jag försökte tänka så att ingen förlossning är lik någon annans, både i smärta, längd, komplikationer eller avsaknad av komplikationer..

    Men var öppen till din bm när ni kommer in och förklara för henne hur du känner och vill ha hjälp med..

Svar på tråden Livrädd :(