• Frida07

    Jag mår hyfsat bra. Känner av foglossning och en förbaskad mensvärk har kommit och gått dom senaste dagarna.

    Det är mitt första och sambons andra barn. Han har en dotter som är 6år sedan innan.

  • Frida07

    För min del hade liten gärna fått komma redan, men icke. Jag har stängt från 23/12 till 1/1, alla andra dagar är den lille välkommen ut ;)

    Har ni andra slutat jobba än, eller jobbar ni på fortfarande?

    Själv så jobbar jag, men det är tungt nu..

  • Frida07

    Usch, jobbigt med sjukskrivningar. Men nu är det inte långt kvar för oss!

    Min plan har varit att jobba fram till och med 19 december då skolan jag jobbar på får jullov då, men jag ska ta denna vecka nu så får jag se hur jag gör nästa vecka. Jag känner att jag kanske skulle behöva vila och komma ikapp med kropp och knopp.

  • Frida07

    Vi funderar här hemma om det kanske är dags att packa bbväskan, om utifall att :p

    Men vad behöver vi och vad behöver vi inte packa till bebisen? Har läst så många listor men blir ändå virrig när det kommer till att packa vår egen :p

    Någon som har något förslag på vad vi behöver? Ska man ta med sig babynestet eller inte?

  • Frida07

    Imorse 08.33 kom vår dotter till världen efter en helvetesnatt/dag. 48cm lång och 3060gram lätt. Nu är vi hemmastadda på bb och lever i vår lyckobubbla :D

  • Frida07

    Tack för alla gratulationer! Vi mår bra, amningen strular lite så vi får tillmata. Men sålänge fröken går upp i vikt och mår bra så struntar jag i vart hennes mat kommer ifrån.

    Jag känner mig inte speciellt trött som många säger att man blir efteråt, jag känner mig nästan som vanligt i både kropp och knopp :)

  • Frida07

    Vi har inga rutiner känns det som :p

    Nej, men lilla fröken har nu första veckan ätit ca varannan timme dygnet runt då hon tappat så mycket i vikt.

    Men sen igår äter hon varannan- var tredje timme på dagarna och på natten får hon mat om hon vaknar annars får hon sova mellan 00-05. Känns skönt att inte behöva väcka henne på nätterna :)

    Jag tycker ändå att vi hinner med massor mellan hennes måltider.

    Idag har vi varit ute och shoppat lite julklappar och det hahar funkat superbra.

    Livet blev inte riktigt som vi planerat, vi hade ju räknat med att jag skulle gå över tiden och få ett januaribarn men tji fick vi ;)

    Så nu har det blivit lite panikhandling idag :)

  • Frida07

    Ja vi fick så lov att åka ut och julhandla. Vi hade inte riktigt planerat att hon redan skulle bara hos oss så vi tog det lugnt med allt julhandlande. Hade bf 29/12 och hade kallt räknat med att gå över två veckor så vi blev lite chockade när hon ville ut 16 dagar innan bf :p

    Jag mådde precis som vanligt innan det satte igång. Visst hade jag väl bliviblivit lite tröttare i ryggen och fått en rejäl mensvärk som kom och gick i några dagar innan, men inget som gjorde att jag var tvungen att vara hemma från jobbet.

    God fortsättning på er alla!

Svar på tråden NÅGON med bf runt nyår som vill följas åt?