Inlägg från: blåklocka01 |Visa alla inlägg
  • blåklocka01

    NÅGON med bf runt nyår som vill följas åt?

    Hej! BF 31/12, tredje barnet :) Är jag den enda som börjar bli otålig?

  • blåklocka01
    lindmarken skrev 2014-12-08 08:44:37 följande:

    Kul att vi är några stycken.

    Jag är också frustrerad och tycker att de kan vara klart snart. Blir så ledsen och bedrövad när man inte orkar göra nått pga att jag får så ont.


    Känner likadant, har foglossning och ett himmelskt tryck neråt som sprider sig i ljumskarna. Ja, ryggen har sett bättre dagar den också. Frustrerande när det är nära jul och man vill orka handla julklappar, pynta och baka mm.
  • blåklocka01

    Det här blir tredje barnet för mig, min yngsta son föddes 2/1-07. Jag kom in till förlossningen den 1/1 så det var på vippen att det skulle bli en 06:a istället. Han var daterad 9/1. Men denna gång tror jag inte att jag når över årsskiftet. Har varit hemma nu i en månad pga foglossning och ont i ryggen.

  • blåklocka01

    Var på UL igår för barnmorskan ville vara på säkra sidan gällande tillväxten. Bebis väger 3,3kg, förväntad vikt var 2.9kg, ligger på +15% tillväxt. Man kan ju undra hur mycket den kommer väga när det väl är dags :)

    Gud vad jag längtar!! Men har jag väntat i 9 mån på detta lilla underverk så kan jag vänta lite till

  • blåklocka01
    Frida07 skrev 2014-12-09 16:49:35 följande:

    Vi funderar här hemma om det kanske är dags att packa bbväskan, om utifall att :p

    Men vad behöver vi och vad behöver vi inte packa till bebisen? Har läst så många listor men blir ändå virrig när det kommer till att packa vår egen :p

    Någon som har något förslag på vad vi behöver? Ska man ta med sig babynestet eller inte?


    En bra amningsbehå och en amningströja kan vara bra. Mjuka tofflor och mjuka kläder typ myskläder man har hemma.

    Det är bra att förbereda hemma med bindor, man kommer ju blöda ett tag. Hellre ngt större än för tunna eller små. Amningsinlägg, brösten kan hinna börja läcka redan på BB.

    Om man har speciella önskemål när det gäller mat och dryck är det bra att ta med sig ngt man gillar, bra att fylla på med energi mellan värkarna. Så är favoritkexen just Ballerina så ta med ett paket :)

    Glöm inte att fixa så att den personen ni har med er typ maken/sambon tar med sig ngt att äta. Min sambo drog iväg till Mc Donalds det första han gjorde när vi kom in till BB och vi väntade första barnet, det var inte så uppskattat minns jag. De flesta har ju pratat med barnmorskan om förlossningsbrevet, detta knappar dom in i ens journal. En tanke är att skriva ner det man har sagt på ett papper och ha med sig ifall de skulle ha knas med datorerna när man kommer in. Lite som jag kan komma på nu men jag kompletterar om det dyker upp ngt mer jag kommer på
Svar på tråden NÅGON med bf runt nyår som vill följas åt?