• Sunnan

    NÅGON med bf runt nyår som vill följas åt?

    Jag hoppar också in, BF 30/12. Och kan bara skriva under på både foglossning och förvärkar som till och från gör ont liknande mensvärk. Första barnet för min del. 
    Jag vill också fixa en massa men har accepterat att jag är långsam. Tar paus och sätter mig ner med jämna mellanrum, det får ta den tid det tar. Städning och julpyntning fixades i helgen med mycket hjälp av maken iaf.
    Vi hoppas på att gå över tolvslaget på nyår, men det återstår ju att se. 

  • Sunnan
    lindmarken skrev 2014-12-08 10:05:34 följande:
    Jag vill också ha ett barn född 2015 om ja tänker på ungen. När jag tänker på mig hoppas ja han skulle vart född igår. Det är tur att min dotter är 4 år så hon klarar endel själv.. Men hon blir ju inte så mycket aktiverad just nu och de gör lite ont i mamma hjärtat. Men vi blickar framåt.. men detta är de andra och sista barnet. Utsätter mig inte för detta igen. Två graviditeter som slutat lika. 10 veckor i vilande läge pga förkortad Livmodertapp och värkar.
    Förstår att det är tufft när man har ett till barn att tänka på!
    Jag har inte haft sängläge men foglossningen började v 13 och har varit sjukskriven sedan slutet av oktober då jag knappt kunde röra mig. Nu har jag en mer anpassad aktivitetsnivå och är glad att jag inte har en aktiv 4-åring att underhålla.
    Det börjar onekligen bli tröttsamt och otympligt med alla extra kilon men jag har inte så många måsten så 3,5 v till borde inte vara några större problem...säger jag nu iaf.
  • Sunnan

    Vi kommer ta med vårt babynest efter tips från BM. Vi ska ha det i vår säng ett tag innan så att det luktar som oss så blir bebisen tryggare om den ligger i det på BB...enligt BM då.

  • Sunnan
    Frida07 skrev 2014-12-13 16:42:47 följande:

    Imorse 08.33 kom vår dotter till världen efter en helvetesnatt/dag. 48cm lång och 3060gram lätt. Nu är vi hemmastadda på bb och lever i vår lyckobubbla :D


    Grattis!!
  • Sunnan

    Blev kvar på MVC 3 timmar pga avvikande CTG den här veckan också. Det var samma sak förra veckan...men båda gångerna har det blivit normalt och det har inte varit något jättekonstigt. Börjar bli ganska tidsödande besök dock. CTG visar även regelbundna fina sammandragningar, dock inte smärtsamma för det mesta - så bara en intensivt styrketränande livmoder.

    Jag har också blivit väldigt svullen om händer och fötter nu senaste två dagarna bara.

  • Sunnan

    Har gått upp drygt 2 kg på en vecka nu - samlar på mig vätska som en kamel. Svullen och otymplig som bara den.

  • Sunnan

    Vår dotter kom 3/1 med akut snitt efter 40h på förlossningen. Inatt kör vi sömnlöst. Har ammat varannan timme och hon har inte velat komma till ro däremellan Både jag och maken är rejält trötta vid det här laget. Men hon är vår ögonsten så hon kommer undan med allt.

  • Sunnan
    lindmarken skrev 2015-01-11 14:36:53 följande:

    Det är inte kul. Håller också på att amma var annan timme pga av att min mjölk inte är så fet så min pojk inte växt som han ska. Har fått börja ge ersättning efter varje amning så han blir nöjd.


    Vi var också tvungna att amma tätt (var 3e timme) och ge ersättning i början för att jag har diabetes och hon var stor. Föregående dygn var det dock på hennes initiativ, verkar som om hon "lade en beställning" på mer mjölk och det har fungerat ypperligt för nu äter hon sig överfull varje gång.

    Inatt kom vi dessutom på att vi kunde testa att spela lugn musik i sovrummet och det har fungerat fenomenalt på hennes nattsömn! På dagen sover hon nämligen nästan bättre ju mer liv och rörelse det är omkring henne och på nätterna har hon varit väldigt orolig, hon tyckte väl att det var för tyst helt enkelt. Har bara varit uppe en gång på hela natten nu - grymt bra!
Svar på tråden NÅGON med bf runt nyår som vill följas åt?