Inlägg från: Anonym (DM) |Visa alla inlägg
  • Anonym (DM)

    Milfs? Finns ni?

    Helluu!


    Det är så att jag är 19 år och vill testa på nåt nytt. Nu på sistone känner jag att jag kollar in mer "äldre" kvinnor, 35-40 även om det är inte så gammalt men ni fattar vinkeln.. Hursomhelst så vet jag att det finns kvinnor som tänder på yngre killar men vart fan är ni? Hur hittar man sådana? Jag är väldigt mogen för min ålder och ser även äldre ut. Någon anledning till varför jag vill testa på "äldre" kvinnor är att de känns så mogna (vilket är ganska relativt) och så känns det typ "förbjudet på nåt på konstigt sätt. Vet ej hur jag ska förklara men aja.. Men finns ni eller?

  • Svar på tråden Milfs? Finns ni?
  • Anonym (DM)
    Smecker skrev 2014-12-11 17:58:56 följande:

    De finns överallt och ingen särskild stans, det är knappast så att en så liten subgrupp har hemliga klubbar eller hemliga handslag. En kvinna i den åldern som tänder på en kille i din ålder ser till att ragga upp en kille i din ålder. Om du inte blivit uppraggad av en kvinna i den åldern så 1. Har du inte sprungit på någon, och/eller 2. Du är inte intressant.


    Nä har inte ens försökt och raggat på en överhuvudtaget, därför vill man ha lite tips. Så har definitivt inte sprungit på någon men några blickar på gymmet har ju skett.
  • Anonym (DM)
    Jessibel 81 skrev 2014-12-11 19:29:24 följande:

    Klart vi finns haha Drömmer


    Jasså? Vart dåå
  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 19:48:54 följande:

    Problemet för dig är väl att det säkert finns många snygga kvinnor runt 30-40 men i den åldern är nog ändå många upptagna så det finns kanske inte så många för sig att hitta. Sedan runt 40 börjar folk skilja sig så utbudet hyfsat snygga och tillgängliga är kanske större över 40. Jag är visserligen bara 31 men hade absolut rent attraktionsmässigt kunnat ligga med en 19-åring, fast bara för sex då. Nu är jag gift så nu lär det inte hända. Möjligen om Erik från paradise Hotel dök upp att jag hade kunnat få frikort .


    Haha yes! Sant iofs, det finns verkligen många snygga kvinnor runt 30-40 åldern så självklart måste man passa på. Innan man dör åtminstone! Okej, de finns, men de är nästan osynliga. Man får knappt tag på en? Jo Erik är mitt frikort också haha.. (han ser faktiskt jäkligt bra ut)
  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 20:10:48 följande:
    Får mig att tänka på Robbie Williams "Love Supreme" där han sjunger "all the best women are married, all the handsome men are gay" . Jag är högstadielärare och har förstått av allt tissel tassel kring mig att många killar från 14 och uppåt kan tycka att en kvinna är sexuellt intressant även om hon är mer än dubbelt så gammal, vilket är påfrestande för min yrkesroll. Det talar ju dock emot det man alltid hört om att det bara är tjejer/kvinnor som vill ha äldre partners men inte tvärtom. Jag trodde inte de skulle fortsätta se på mig på det sättet när jag gjort klart för dem att jag är dubbelt så gammal samt gift, men jodå.
    Haha låten passar ju iofs i en viss del.. Yes, kan tänka mig det. Finns sjukt många snygga lärare, men nu var det ett tag sedan man var i gymnasiet men aa.. Jag tycker också att det är påfrestande men vice versa, att äldre kvinnor finner yngre killar sexuellt intressanta haha. Tycker också att människor överhuvudtaget borde vara mer öppna, för själv är jag en sådan. Gränser hit och dit är ganska så överskattat, man måste ju släppa loss. Oavsett vad du säger till de så kommer de alltid finna dig attraktiv och jag tror verkligen att de inte ens bryr sig att du är gift, det är mer liksom att det är synd att du är gift haha!
  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 21:15:11 följande:
    Jo jag har märkt det. När man har en dålig dag kan det ju helt ärligt vara lite roligt men i det stora hela är det lite väl mycket hormoner i omlopp... Hag inbillar mig att det skulle vara skillnad att undervisa på gymnasiet eftersom eleverna där är några år äldre, men det kanske inte gör någon större skillnad?

    Har du haft några kvinnor över 30 alls? Jobbar du nu eller pluggar du?

    Kan tänka mig att få komplimanger är alltid trevligt :) Nja på gymnasium så är man väl mer mogen och säger liksom inte rakt ut till läraren att hon är snygg precis. Det är mer diskret, man säger till sina vänner tex. Jag studerar på universitet och nej, jag har aldrig haft en kvinna över 30 tyvärr. Har haft sex med en som var 24 år gammal men det är ju knappast någonting. Det har bara blivit flört som sagt med de som är äldre, men längre än så gick det inte att komma. Tyvärr återigen höhö

  • Anonym (DM)
    PrinsessanLeia skrev 2014-12-11 21:16:51 följande:

    Nej, milfs är en myt.


    Nej varför det? Finns gott om domCool
  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 22:04:42 följande:
    Jo precis det var väl så jag tänkte mig skillnaden på gymnasiet och högstadiet... Kanske skulle vara lättare. Just nu har jag en elev som är "kär" i mig och pratar vitt och brett att han ska försöka få ihop det med mig till sommaren när han slutat nian. Mest pinsamt för honom förstås med tanke omständigheternà men det stör mig lite att folk snackar fast det inte finns någon grund för det, men jaja that's life.

    Nä, en 24-åring kan ju knappt räknas som en mogen kvinna, själv kände jag mig väl på ett sätt vuxen på den tiden men då såg jag mig som en tjej och nu mer som en kvinna om du förstår hur jag menar. Universitetslivet erbjuder ju inte så många möjligheter till att haffa kvinnor 30+ så då får du nog gå på andra uteställen eller kanske fixa via nätet?

    Hahah ajdå, du sitter fast i en dilemma alltså? Du får väl krossa hans hjärta och säga rakt ut att det inte kommer fungera. Jo sant, det är skillnad mellan högstadiet och gymnasiet. Men så farligt borde det inte vara att folk snackar :)


    Nee jag vet, hon kändes som att hon vore i min ålder så atte.. Men hon räknas alls inte så henne kan vi skita i. Alltså det finns ju äldre kvinnor här på universitetet men de ser inte precis ut att vilja bli uppraggade och så. Troligtvis pga att de redan har pojkvänner/flickvänner.


    Nja saken är att det finns knappt äldre kvinnor på nattklubbar och det kan jag förstå, kanske för att de har mognat? Men ändå liksom, man borde gå ut och röja! Att fixa via nätet är inte precis min grej, det är jävligt weird tycker jag och man vet aldrig vem som sitter bakom skärmen precis. Så det är faktiskt svårt. 

  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 22:49:26 följande:
    Dilemma, nja, jag tror nog inte att han har känslor utan tror mer på att han tänker med sin... Detta är alltså inget han säger till mig men det märks på hans tramsiga sätt runt mig samt att några klasskompisar berättat det och visat vad han skrivit om mitt utseende blablabla och i deras ögon är han tydligen käääär haha. Nej, så farligt är det inte men det tar mycket energi att tillrättavisa en sån elev hela tiden som beter sig dåligt för att få min uppmärksamhet. Har även provat att ignorera, samt kontakta hemmet (inte genom att påstå att han är intresserad av mig utan mer av typen "ditt barn har attitydproblem, fostra honom") men det går någon dag sedan är han lika jobbig ändå. Han är inte otrevlig mot mig men det går ju ut över de andra eleverna när han ballar ur. Jag har dock planer på att försöka bli gravid snart så om jag lyckas med det är det nog ganska uppenbart även för dem att jag inte kommer ligga med vare sig Pelle, Kalle eller Mohammed så fort de slutat nian haha.

    Ett tips till dig som jag kom på nu är att skaffa ett extrajobb där kollegorna är mer vuxna (dvs inte t ex 7eleven) och bli vän med äldre kollegor, alltså kanske inte att du ska ligga med kollegorna utan att du förhoppningsvis då får möjlighet att vidga din vänkrets till fler vuxna kvinnor - finns massa snygga åtminstone i åldern 28-35 som fortfarande är singlar :).

    Hahhaa king Mohammed..


    Jo, jag kan förstå dig. Det kan bli irriterande till slut. Men det är bara "barn" så jag vet inte vad man ska göra. Fortsätt ignorera bara haha. Jag pluggar så sjukt mycket just nu, går på en cp linje där det är fullt med tentor. Så tyvärr, extrajobb får jag stryka för tillfället, kanske senare någon gång när plugget lugnat ner sig. Men det är faktiskt ett bra tips egentligen så tack för den du! Dock så jobbade jag på äldreboendet i somras och då var det en kvinna, 40+ som var så in i helvetes sjukt snygg alltså, hon var verkligen vacker! Vi flörtade med varandra då och då i smyg men jag såg att hon var gift och hon backade ju undan till slut då hon blev väldigt osäker. Liksom, en gång så skulle jag lyfta upp en brukare och hon stod bakom mig och jag skulle alltså ha henne som "stöd" bakom mig ifall jag skulle falla omkull (brukarna väger mycket) och hon smekte mig på bröstet och ner mot magen. Hennes ursäkt var att hon skulle hålla emot brukaren haha! Känns som att jag är desperat men nä, jag uppskattar äldre kvinnor bara Men det blir svårt det här! 


    Jag får ju väl börja enkelt antar jag, först med de som är yngre, typ runt 30 och sedan bara köra på! Fast det kommer väl ta slut vid 50 för tror inte det finns så många snygga 60+ haha.. Dock så tycker jag att det är mycket enklare med yngre att få ligga med, och nu menar jag inte att jag utnyttjar de, absolut inte, men de är enklare att haffa. Sen ju äldre kvinnan är desto svårare är det att haffa upp henne!

  • Anonym (DM)
    Anonym (Haha) skrev 2014-12-11 23:46:37 följande:

    Låter ju som att hon blev lite intresserad av dig ändå! Sedan kom väl verkligheten ifatt, men roligt ändå att höra att man ändå kan uppfattas som väldigt vacker även i 40-årsåldern, det hoppas jag på själv haha .

    Mitt största problem på jobbet är att det inte går in hos eleverna att jag faktiskt är 31 utan de hör det och sedan går det en tid och sedan frågar de igen hur gammal jag är, har du man, har du barn etc. Eleverna gissar på att jag är alltifrån 19 till 33, de flesta tror runt 22-25 så många har ju verkligen ingen åldersuppfattning eller så kanske de tror att det blir bra fjäsk att gissa på mycket yngre än man är, som att man inte ser igenom det haha. Eller så ser jag helt enkelt yngre ut, jag vet inte. Tids nog stör man sig säkert på att man blir äldre istället så jag ska inte klaga för mycket hahaha.

    Hoppas du hittar någon lämplig kandidat inom snar framtid! Uppdatera gärna tråden med hur det går!


    Haha ja det blev hon faktiskt. Synd att man inte tog chansen i akt och kämpade ännu mer, men men.. det finns flera chanser! Det kommer du förmodligen också få höra när du blir äldre för alla kvinnor är vackra!


    Jaha, jag förstår. Drygt att man hela tiden får sådana frågor. Skulle själv inte orka med det heller. Okej så eleverna har en viss uppfattning om din ålder men de gissar mellan 19-33 och 22-25. Då betyder det väl att du ser ung ut och det är ju iofs bra, många vill se yngre ut än vad de är. Men det är bra, fortsätt håll dig fräsch haha! Tack du, jag får hoppas att jag hittar någon jag med, och ska försöka komma ihåg denna tråd, kommer förmodligen glömma det men aja! Kul att skriva med dig, vi höööörs!

Svar på tråden Milfs? Finns ni?