Inlägg från: Anonym (njaaaa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (njaaaa)

    Pappans nya låter mig inte hämta mitt barn.

    880215 skrev 2014-12-15 15:48:23 följande:
    Nej, farmor är en helt annan sak. Likaså faster, farbror, osv.
    Blod är tjockare än vatten.
    Här måste jag protestera. Mitt bonusbarn älskar mig. Han älskar att vara med mig. Han kommer gladeligen hit även om hans pappa råkar ha jour under umgänget. 
    Ja, hans mamma är alltid hans mamma men oavsett vad vi tycker om varandra (och jag har önskat henne dit peppern växer mååååååååååååånga gånger, faktiskt tom tänkt att det vore enklare om hon inte fanns över huvudtaget) så ställer vi  A L D R I G  bonus inför att välja mellan oss för vi inser båda två att det skulle göra honom oerhört illa.

    TS, vad du kan göra beror på hur umgängesavtalet ser ut. Ska du hämta vid 14 på förskolan skulle jag tro att det är pappans sak att se till att barnet är på förskolan vid 14 eller på annan plats som du kan hämta vid den tiden. Finns ingen tid angiven är det eg bara att åka och hämta, det är inte din sak att barnet inte finns på angiven plats.

    Men, generellt sett har du ingen rätt att komma in i deras hem och för barnets skulle är det bra om ett uppträdande kan undvikas. Jag skulle troligen ringa pappan och meddela att kl xx hämtar jag barnet, antingen på förskolan eller hemma hos er, bara att välja och också säga att du kan vänta utanför dörren så kan hans nya skicka ut barnet.

    Men jag håller med de som säger att det beror helt på hur karlns ex är och hur denna betett sig tidigare om de är välkomna eller inte. Jag skulle kunna välkomna min mans ex in här på fika, men han vägrar, han vill inte ha med henne att göra helst men måste ju för att han vill träffa sonen.

  • Anonym (njaaaa)

    Rent krasst så ska ju barnet normalt vara på förskolan på hämtningsdagen. NÄR sen TS  hämtar på förskolan har ju inte pappan med att göra. Om pappan normalt sett lämnar barnet kl 7 så kan TS hämta 7.05.

    Så det är nog lite luddigt här kan jag tycka, finns en tidpunkt avtalad eller bara att TS hämtar på förskolan på sin dag? Finns ingen tid så är det väl eg pappan som gör fel här som inte ser till att barnet är där han/hon ska hämtas?

  • Anonym (njaaaa)

    Ah ok, ja i ditt fall hade jag garanterat anmält för umgängessabotage.
    Att pappan står på hennes sida är inte förvånande, men jävligt dumt.

Svar på tråden Pappans nya låter mig inte hämta mitt barn.