Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Pappans nya låter mig inte hämta mitt barn.

    Nej TS ska inte hämta tidigare än avtalat.

    TS ex ska lämna barnet på förskolan. Lämnar han barnet tex kl 8:00 slutar hans tid där och då och skulle barnet bli sjukt under dagen är det den som ska hämta som ska kontaktas. Så har iaf soc förklarat för oss personal när vi hade ett barn vars föräldrar hade dom på umgänget. Och då kunde mamman hämta barnet 8:01 om hon ville. I vårt fall var det mamman som krånglade och vi personal hade ett helvetet varje vecka pappan skulle ha barnet för hon vägrade lämna barnet på förskolan eller hämtade en timma tidigare så vi stod med en frustrerande pappa som grät så han hämtade tillslut barnet så fort det lämnades. Ingen annan än föräldrarna fick hämta barnet heller då mamman skickade morföräldrarna att hämta barnet men då fick vi neka och vi blev satta i en jävla sits

  • Lindsey Egot the only one

    Men är hon sjukskriven ska väl hon inte sitta barnvakt åt andras barn. Ring till fk ock fråga om icke föräldrar får ta hand om andras friska barn när barnet skulle vara på dagis när hon själv är sjuk.

  • Lindsey Egot the only one
    Brumma skrev 2014-12-17 22:05:12 följande:
    Fast man MÅSTE inte lämna sina barn på förskolan om man är sjukskriven...
    Nä det måste man inte men att ta hand om andras barn när man själv är sjukskriven kanske inte är ok.
  • Lindsey Egot the only one
    Brumma skrev 2014-12-18 08:12:04 följande:
    Kanske..? det beror väl på varför man är sjukskriven. .

    Sedan är det lustigt. . Nu är det plötsligt andras barn... Annars brukar det heta att man skall ta samma ansvar för bonusbarn som för egna...

    Varför föreslå ngt dom kan förstöra även för barnet? Även om det blev fel denna gång så är det väl knappast fel att barnet ibland kan gå en ledig dag, kortare dagar osv för att bonusmamman ändå är hemma? Ditt förslag ligger ju inte precis i barnets intresse, men det var du kanske inte intrersserad av?
    Ja man ska ansvar för barnen i sin familj men inte försvåra umgänget med barnets andra förälder. Eller är det bonusmödrarnas uppdrag?
Svar på tråden Pappans nya låter mig inte hämta mitt barn.