Inlägg från: älskarlivet81 |Visa alla inlägg
  • älskarlivet81

    Något ni ångrar ni inte fick med till BB?

    LeonBea skrev 2014-12-19 23:05:41 följande:

    Ja, toppen!! :) Inte ens sexigaste stund på året kanske ;)


    Jag har aldrig använt landstingets skjorta förutom inne på förlossningen och första gången även på vägen från förlossningen till familje-BB. Andra gången bytte jac till vanliga kläder redan på förlossningen innan flytten till Patienthotellet. Mycket skönare med egna kläder.
  • älskarlivet81
    mammalovis skrev 2014-12-16 23:16:38 följande:

    Lypsyl är bra vid lustgas. En fungerande kamera, min hade blivit fuktskadad och tappat skärpan, men det upptäckte vi först efter förlossningen och mobilen får inte användas när avdelningen har förlossningar på g. Skönt med något drickbart både under och efter förlossningen. Man kan bli vansinnigt hungrig och törstig av att börja amma, så gärna reservenergi att ta till. Mjukt toalettpapper, en go morgonrock när jag födde på vintern. Med andra barnet skulle vi ta på egna kläder mycket tidigare, vilket inte gällde 2,5 år tidigare på ett annat sjukhus i samma län, så dubbelchecka vad som står på hemsidan till det ställe ni ska föda på. Får jag ett tredje barn ska jag nog ta med ett paket prematurblöjor, då mina barn haft små rumpor. Operationsbh från apoteket rekommenderade bm, så det körde jag på efter båda förlossningarna, bara nattetid efter tuttarna stabiliserat mjölkproduktionen.

    Blöjor skulle medtagas till andra barnet. Visst man får kanske Liberoväskan och någon mer variant, men de räcker inte så långt om man skulle bli kvar.


    Får de inte? Det var det ingen som sa till oss i alla fall så det är nog olika på olika sjukhus i så fall. Vi hade även vår surfplatta med oss och tittade på finalen av Melodifestivalen
Svar på tråden Något ni ångrar ni inte fick med till BB?