Inlägg från: Rocket Mania |Visa alla inlägg
  • Rocket Mania

    När är ett barn för gammalt för att sova naken med naken förälder av motsatt kön?

    Anonym (me) skrev 2014-12-17 12:14:35 följande:
    Är det okej för dig att folk inte har samma syn på nakenhet som dig?
    Det är nog helt ok. Men den personen du höll med tyckte INTE det var ok med en annan åsikt än sin egen. Just sayin´

    .

    För att svara på TS håller jag med Drottningen:
    Drottningen70 skrev 2014-12-16 20:34:29 följande:

    Det där faller sig naturligt om det står rätt till med alla inblandade.



  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-17 12:23:04 följande:
    Jag uppfattade det snarare som att personen reagerade över dom i tråden som tycker att nakenhet mellan föräldrar och barn är naturligt i alla situationer.

    Så därför gjorde jag tummen upp på dennes inlägg.
    Jaså? Läs den personens inlägg igen. Det är rätt dömande måste jag tillstå. Nakenhet är enligt den personen enbart naturligt mellan makar, nakenhet inför de egna barnen är "äckligt" och gör tydligen att barnen "knullar allt som rör sig".

    För mig låter det som personen ser nakenhet som något enbart sexuellt vilket jag kan tycka är lite stört.
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-17 12:29:16 följande:
    Det är jag inte beredd att hålla med om dock.

    Jag tycker personligen inte t.ex att en pappa och dotter bör sova nakna under samma täcke.
    Varför tycker du inte det? Jag är genuint nyfiken nu och vill gärna ha ett genomtänkt svar.

    Har du själv dåliga erfarenheter med män eller vad kommer den rädslan från? Är det inte en lite tråkig syn på män att utgå från att män är pedofiler bara för att de är män? 
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-17 12:35:36 följande:
    Jag har läst personens inlägg flera gånger redan och jag är beredd att hålla med denne om att det bör finnas en barriär mellan föräldrar och barn när det gäller nakenhet.

    Jag tycker personligen inte att det är okej att t.ex en pappa och dotter ligger nakna ihop med anledning av att pappans kön riskerar att nudda dotterns kön.
    Fast om en kvinna sover med sin son finns väl motsvarande "problem"?

    Och jag fattar inte hur just bara nakenhet kan tolkas som något sexuellt? Har man inte blandat in sex lite för mycket i sitt liv om man ser sexuella situationer i något så naturligt som nakenhet? Speciellt när det rör sig om föräldrar och deras barn (i friska familjer). 

    I vår familj är nakenhet något helt naturligt. Vi kan röra oss mellan rummen nakna (med det sagt sitter vi inte nakna och äter middag och kollar på "På spåret") och om man vill sover man naken. Med eller utan barn i sängen. Ett av tre barn sover naket, de andra två med underkläder. Ingen är blyg och smyger bakom låsta dörrar för att byta om men ingen är hämningslös och i andra miljöer än hemmamiljö byter alla om diskret eller bakom handduk. Barn är adaptiva och lär sig snabbt tolka sin omgivning och vad som är ok och inte utanför hemmet. 

    Den sexuella nakenheten är för mig något helt annat och helt ärligt behöver man ju inte ens vara naken för att vara sexuell eller sexig, eller hur?
  • Rocket Mania
    Anonym (naken) skrev 2014-12-17 12:44:03 följande:

    En vettig frisk pappas snopp är nog precis lika oskyldig som hans arm. 
    Det är bara en kroppsdel. Förhoppningsvis håller han den ren och då borde det vara lugnt. Ska en frisk far behöva amputera bort sin lem för att kunna sova tätt hos till barn naken? Jag tror faktiskt att även om vi tog bort snoppen så skulle en pedofil hitta andra sätt att agera med barnet.

    Det är den sjukes hjärna som ska hålla sig borta från ett barn, inte en frisk pappas snopp. Snoppen gör ingenting om det inte är fel på huvudet.


     


    Exakt!
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-17 12:51:03 följande:
    Fast om en kvinna sover med sin son finns väl motsvarande "problem"?

    Svar:ja givetvis!

    (jag hade precis tänkt komma till det)

    Och som jag precis skrev i mitt förra inlägg är nakenhet mellan föräldrar och barn i sig inget problem utan det är situationerna som kan uppstå beroende på det som kan bli ett problem.
    Jag har nog inte tillräckligt sjuk fantasi för att se "problemet". Jag är fullt medveten om att det finns gott om sjuka människor men jag har själv inga problem att hålla isär rollerna som "förälder" respektive "älskarinna" (i formen kvinna som utför sexuella handlingar med sin partner eller någon annan).
  • Rocket Mania
    Anonym (¨*''*) skrev 2014-12-17 16:43:40 följande:

    OT: Hur ofta tvättar ni era sängkläder om ni sover nakna.
    Jag får panik av att tänka att tvätta sängkläder flera gånger i veckan eftersom man sovit naken i dem. Brrr...


    Nu förstår jag inte riktigt hur du menar. Har folk såpass allvarliga flytningar att det rinner ner på lakanen? Eller vad är det som smutsar ner?
  • Rocket Mania
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 13:01:53 följande:
    Sista två frågorna har jag redan svarat, nej, för min man är inte pedofil.
    Hur kan du vara gift om du fortfarande är ett barn? 
  • Rocket Mania
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 13:36:24 följande:
    :P
    Kolonpe? Du få gärna svara på frågan i stället!
  • Rocket Mania
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 13:39:32 följande:
    Gifte mig utomlands.
    Du blev skickad utomlands för att bli bortgift? Med en äldre man?
  • Rocket Mania
    Anonym (Klok) skrev 2014-12-18 14:04:44 följande:
    Snacka om fördomar. Varför skulle hon vara sämre för att hon gifte sig med en kille som är 3 år äldre i ett annat land. Eller tycka annorlunda om vad som är normalt. Min sambo är 5 år äldre, svensk, vi bor ihop i Sverige, blev ej bortgift och jag delar hennes åsikt. Det finns ingen anledning att sova naken med ett naket barn. Speciellt när barn kommer upp i ålder där de förstår skillnad på pojke/flicka, börjar förtså sin kropp, kanske blir lite mer blyga. När min dotter sover hos oss vill hon gärna ligga med ryggen mot min sambos mage så han kan hålla om henne. Hon är 4. Min sambo skulle tycka det är fruktansvärt obehagligt om hans könsorgan skulle tryckas mot hans barns rumpa. Det känns bara fel. Det är en annan sak om barn ser oss nakna i duschen eller i simhallen. Vi lär henne att det är OK att vara naken och alla kroppar ser annorlund ut men man behöver ej gnugga sig naken mot en annan människa för att bevisa att nåt är ok. 

    Vill du näcka med ditt barn hela livet, fine by me, men tryck inte ner folk som tycker annorlunda och har en åsikt. TS ställde en fråga, alla säger vad de tycker. Så stå för vad du tycker och tryck inte ner andra för att de har en annan åsikt oc speciellt inte hoppa på folk för deras val i livet. 
    Men vem har sagt att hon skulle vara "sämre"?
  • Rocket Mania
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 17:34:56 följande:
    Är det inte liiite skillnad mellan att visa sig naken framför barnet när man t.ex precis duschat och SOVER naket med barnet med penisen tryckt mot barnets röv? Eller märker du ingen skillnad alls?
    Du vet att man kan sova tillsammans utan att trycka könsorganen mot varandra?
  • Rocket Mania
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 20:48:07 följande:
    Jag tror knappast föräldern och barnet ligger två meter ifrån varandra när de ligger i samma säng.
    Nu vet jag ju inte hur det är med din man men min har då inte begåvats med ett 2-meters könsorgan ;)
  • Rocket Mania
    Anonym (Klok) skrev 2014-12-19 09:13:08 följande:
    Många av oss är fullt normalt funtade där uppe och väljer fortfarande att klä på oss när vi sover med små barn. Mitt barn missar absolut inget för att hon är påklädd i sängen med oss. Vi gör inte stor sak av det, hon får massa närhet, kramar, pussar och allt ett barn behöver. Ingen har sagt att man måste gnida eller känna nåt sexuellt mot barnet bara för man är naken. Men väljer man å andra sidan att klä på sig så ska man inte behöva bli kallad dum i huvudet för det. 
    Förresten alla ligger inte likadant som du och din son så jämförelsen är inte relevant då det funkar för er men så ser det inte ut för alla. Precis som det känns naturligt för dig att sova med ett naket barn så känns det onaturligt för mig att göra det. Så vi kan väl vara överens att vi är olika och inte kalla nån fel duntad där uppe.. 
    Det finns absolut INGEN i tråden som hävdat att det är fel eller dåligt att vilja ha kläder på sig när man samsover med sitt barn. Ingen.

    Det finns däremot gott om inlägg som hävdar att det är äckligt, dåligt etc att sova naken med barnen.

    Så respekten går tydligen bara åt ena hållet. 
  • Rocket Mania
    Anonym (Klok) skrev 2014-12-19 09:32:37 följande:
    Fast då borde du nog läsa alla inlägg igen. Läs den som jag la in för några minuter sen. Man kanske inte tycker det är fel men man är tydligen inte rätt funtad i huvudet om man tycker det är konstigt att sova naken men sitt barn. Och låt mig påminna igen, min åsikt gäller MIG och MITT barn. Vad jag känner och hur jag gör, har inte sagt att de som vill sova nakna är äckliga, dumma, utnyttjar sina barn osv. Men tycker man att man vill sova påklädd så är man konstig, har inte normal syn på sin kropp eftersom nakenhet är det mest naturliga, man är dum i huvudet och creepy. 
    Nej, jag behöver inte läsa igen eftersom det är du som missat själva innehållet i inlägget du reagerar på.

    Flickan och Kråkan har upprepade gånger förklarat vad hon menar men du verkar inte riktigt förstå. Det är helt ok att du inte vill/kan förstå men pådyvla henne inte något som hon inte skrivit.
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-19 11:01:27 följande:
    Fast du kan inte se att kalsonger/trosor/pyjamas/nattlinne förhindrar att könsorganen bokstavligen nuddar varandra när man som föräldrar och barn sover ihop?

    Sen är det en helt annan sak om man som föräldrar sover nakna ihop då det är naturligt då den sexuella biten oftast är naturlig.
    Njae, varför då? Du vet, samsova innebär inte automatiskt att man sover klistrade intill varandra. Jag tror alla föräldrar med lite vett låter bli att lägga sig i vad som kan kännas som en sexuell position med sina barn.

    Att ha mitt barn liggande på mig med könsorganen mot varandra skulle vara lika Det finns liksom ställningar man undviker med sina barn vare sig man har kläder på eller ej.
  • Rocket Mania
    Rocket Mania skrev 2014-12-19 11:40:04 följande:
    Njae, varför då? Du vet, samsova innebär inte automatiskt att man sover klistrade intill varandra. Jag tror alla föräldrar med lite vett låter bli att lägga sig i vad som kan kännas som en sexuell position med sina barn.

    Att ha mitt barn liggande på mig med könsorganen mot varandra skulle vara lika Det finns liksom ställningar man undviker med sina barn vare sig man har kläder på eller ej.
    Herregud så illa jag skriver. Ta bort "Att ha mitt barn liggande på mig med könsorganen mot varandra skulle vara lika "

    Jag började skriva på något jag inte orkade formulera klart.
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-19 11:45:47 följande:
    Varför utgår du hela tiden ifrån att som föräldrar och barn även när man sover kan styra sina kroppsrörelser?

    Sen undrar jag varför du tycker det är så viktigt att hela tiden påtala vikten av att som föräldrar och barn vistas nakna med varandra?
    För att jag själv och alla jag någonsin sovit med kunnat det? För att de flesta av mina vänner samsover och det aldrig talas om könsorgan tryckta mot barns rumpor. För att jag inte tror en frisk människa har sådana sovbeteenden att de börjar "gnida sig" mot sina barn.

    Ursäkta men var påtalar jag att det är "så viktigt"?

    Jag är 100% ok med att folk sover precis hur de vill med sina barn så länge alla inblandade mår bra och känner sig tillfreds. Vad jag däremot inte är ok med är folk som kallar andra "äckliga" för att de inte delar deras åsikter.
  • Rocket Mania
    Anonym (me) skrev 2014-12-19 12:51:45 följande:
    Man tror sig kunna styra över sina kroppsrörelse när man sover men i själv verket kan man inte alltid det!

    (rör sig säkert 100 gånger i sömnen)

    Du verkar nästan tro att föräldrar och barn som inte vill sova nakna ihop är "onormala"?
    Jag sover själv inte naken med mina barn och anser mig vara rätt klok så där föll du visst pladask.

    Jag har alltså aldrig vare sig skrivit eller tyckt så. Du och flera med dig hittar på saker ni vill att jag och andra "tycker" och så gör ni det till någon slags sanning. 
    Flickan och kråkan skrev 2014-12-19 13:28:44 följande:
    En av trådens mest aktiva skribenter kallade det hela tidigt "äckligt och pedofilvarning". Det är ju det många reagerat på och inget annat. Vill man inte sova naken så gör man inte det. Vi sover inte nakna med våra barn, men jag tycker ändå att en hel del kommentarer kring nakenhet i den här tråden är märkliga minst sagt. Du gjorde själv tummen upp för följande inlägg och kommenterade det hela med "helt rätt":

    "MEN ALDRIG? Vad är det här för äckliga tankar och människor på FL eller? Hoppas detta är en trolltråd, ni är sjuka alltihopa. Du ska alltid vara anständigt klädd, även framför dina barn. Ska dina barn knulla allt som rör sig sen eller? Eller bli nudister? Eller flasha sig på internet? Nakenhet må vara naturligt, men det ska inte vara för alla. Du ska vara naken för din man, och det enda ditt barn ska se är ditt bröst när du ammar hen. Varför ska dom se ditt könsorgan för? Vad finns det för människor eller. Herre min gud."
    Precis. Det enda jag vänder mig mot är folk som häver ur sig elaka anklagelser.
Svar på tråden När är ett barn för gammalt för att sova naken med naken förälder av motsatt kön?