Inlägg från: Stora My |Visa alla inlägg
  • Stora My

    Triss i pojkar

    När jag väntade tredje barnet fick jag ofta kommentarer "nu kommer väl flickan " Ut kom pojke nr 3. Nu väntar jag fjärde barnet och vi har kollat att det är en liten pojke i magen. Jag får lika många kommentarer nu men skrattar bara och säger att det är en pojke. Det blir vad det blir och man längtar ju efter ett barn, inte ett kön. Jag skulle också vilja ha en flicka men däremot vet jag inte om det blir fler barn.

  • Stora My

    Ja jag kan inte riktigt förstå det där knasiga kommentarerna men tänker det kanske är för att de inte vet hur de ska hantera nyheten och så uttrycker de sig plumpt. Folk borde glädjas över att det kommer ett barn, inte vilket kön.

    Har ni kommit på namn? Det är det svåraste tycker jag. Just pojknamn. Vi har aldrig haft något säkert namn innan. Just nu ratar min man alla förslag jag ger.


    Vår och sommar skrev 2014-12-19 22:21:03 följande:

    Jag är glad att vi kollade kön på UL denna gång. Har inte gjort det förut. Dels hinner man själv ställa in sig på att det är en pojke (som jag typ redan älskar) och dels hade det varit hemskt att höra alla kommentarer om kön när bebisen redan är född.

    Minst hälften av alla jag berättar för säger någonting "negativt" om att det är en tredje pojke. Framför allt folk på jobbet som man inte känner så bra.

    Hallå, våra älsklingar ska få en efterlängtad lillebror! Vi kunde inte varit gladare!


  • Stora My

    Här är mitt förslag ganska likt Vidar, nämligen Vide men det tycker inte maken. Suck! Tycker också många fina pojknamn tagna.

  • Stora My

    Jag försöker hitta korta namn men det är svårt. Eller så skulle vi välja ett långt bara för att. Har även varit inne på Vidar, Vilmer, fastnat lite på v fast det behöver inte vara på v.

  • Stora My
    2pågar skrev 2014-12-20 12:48:36 följande:

    Ett annat namn som är lite ovanligare men likt Vide är MIDE :) väldigt fint tycker jag!!

    Är ett namn som jag står med om 4:an i magen är en pojke till :)


    Det var jättefint!
Svar på tråden Triss i pojkar