Inlägg från: Vår och sommar |Visa alla inlägg
  • Vår och sommar

    Triss i pojkar

    Hej!

    Vi har precis fått reda på att vi väntar son nummer 3 Vi är så glada och förväntansfulla, samtidigt som man får många kommentarer från omgivningen som verkar tro att vi är jättebesvikna över att vårt barn inte är en tjej. Jag är i vecka 21 och våra pojkar är 3,5 resp 6 år gamla.

    Hade varit kul att få kontakt med fler som är i samma situation! Någon?

  • Svar på tråden Triss i pojkar
  • Vår och sommar

    Åh vad roligt med så många svar i tråden!

    När jag läser om er som redan har tre söner längtar jag lite extra mycket efter vår tredje

  • Vår och sommar
    Stora My skrev 2014-12-17 09:03:54 följande:

    När jag väntade tredje barnet fick jag ofta kommentarer "nu kommer väl flickan " Ut kom pojke nr 3. Nu väntar jag fjärde barnet och vi har kollat att det är en liten pojke i magen. Jag får lika många kommentarer nu men skrattar bara och säger att det är en pojke. Det blir vad det blir och man längtar ju efter ett barn, inte ett kön. Jag skulle också vilja ha en flicka men däremot vet jag inte om det blir fler barn.


    Grattis till son nr 4! Wow!
  • Vår och sommar
    Flickan och kråkan skrev 2014-12-17 11:45:56 följande:

    Vi har tre pojkar i åldern 1-7 år. Kön har aldrig haft betydelse för oss. De är våra älskade barn, som råkar vara pojkar . Vi är helt färdiga så inga fler av något kön .


    Så fint skrivet. Jag känner precis likadant!
  • Vår och sommar

    Jag är glad att vi kollade kön på UL denna gång. Har inte gjort det förut. Dels hinner man själv ställa in sig på att det är en pojke (som jag typ redan älskar) och dels hade det varit hemskt att höra alla kommentarer om kön när bebisen redan är född.

    Minst hälften av alla jag berättar för säger någonting "negativt" om att det är en tredje pojke. Framför allt folk på jobbet som man inte känner så bra.

    Hallå, våra älsklingar ska få en efterlängtad lillebror! Vi kunde inte varit gladare!

  • Vår och sommar
    Stora My skrev 2014-12-19 22:33:55 följande:

    Ja jag kan inte riktigt förstå det där knasiga kommentarerna men tänker det kanske är för att de inte vet hur de ska hantera nyheten och så uttrycker de sig plumpt. Folk borde glädjas över att det kommer ett barn, inte vilket kön.

    Har ni kommit på namn? Det är det svåraste tycker jag. Just pojknamn. Vi har aldrig haft något säkert namn innan. Just nu ratar min man alla förslag jag ger.


    Så är det nog!

    Jättesvårt med namn. Min syster har också pojkar, så det är många fina namn och mellannamn som är "förbrukade"

    Just nu lutar det åt Vidar om jag får bestämma. Tycker det är så fint och det passar jättebra med brorsornas namn Ni då?
  • Vår och sommar

    Vide är jättefint!! Här letar vi namn som inte slutar på E, eftersom båda brorsornas namn gör det. Det blir lite Knatte, Fnatte och Tjatte om treans namn också slutar på E tycker jag

  • Vår och sommar
    2pågar skrev 2014-12-20 12:48:36 följande:

    Ett annat namn som är lite ovanligare men likt Vide är MIDE :) väldigt fint tycker jag!!

    Är ett namn som jag står med om 4:an i magen är en pojke till :)


    Ja det var fint! Fler förslag?
Svar på tråden Triss i pojkar