Inlägg från: Rosa Fluff |Visa alla inlägg
  • Rosa Fluff

    Han vill inte förja med till inskrivningen

    Anonym (Bosse) skrev 2014-12-18 12:04:51 följande:

    Planerat som i att han sa "ok då" för att du skulle sluta tjata?


    Så onödig kommentar! Suck!

    Vet du TS jag tycker inte du ska vara ledsen. Inskrivningen är ingen jätte grej. Ni kollar när ev bf är, pratar om alkohol och droger, mat, och väger dig. Enligt mig är det väldigt mycket pekfinger, gör si och så, bla bla bla. Ni bokar även tid för ulraljud. Se det som en chans för dig att skapa ett band med bm och få prata med henne i lugn och ro om dina tankar kring graviditeten.

    Vore jag dig skulle jag inte ta det som att han är oengagerad. Det viktiga är att ni båda är med på ultraljudet.
  • Rosa Fluff
    Anonym (hm) skrev 2014-12-18 12:22:00 följande:

    Alltså inskrivning och alla bm besök är rätt tråkiga egentligen, klart kul att lyssna på bebisens hjärta och mäta mage osv senare men för mannen är det inte särskilt skoj! Allt handlar om dig och bebisen där i stort sätt.

    Min man kunde definitivt inte ta ledigt hela tiden för att följa med mig på bm besök som var på 10 min typ, han jobbade i en annan stad. Han engagerade sig på annat sätt.

    Angående din rädsla så be att få gå på aurorasamtal tidigt. Jag började bli rädd sen i graviditeten och började gå sent till aurora, ångrar idag .


    Här får vi inte lysina på nåt hjärta eller mäta magen. Har för mig att lyssna på hjärtat kom i typ v 18. Och då mäter man även magen.
  • Rosa Fluff
    Anonym (Lite ledsen) skrev 2014-12-18 12:28:02 följande:

    Jo men därför jag valt att ta första besöket senare för att göra det i samband med de prover som skall tas. Tycker också det är onödigt att gå för att få reda på att jag inte ska röka, som jag aldrig gjort i mitt liv, eller dricka alkohol under graviditeten. 

    Detta första besöket hade alltså bestått av båda dessa saker samtidigt, som många går två ggr för. Nu blir det i v.14 som första besöket blir. Många går ju i v.6-8..

    Jag hade gärna velat ha han med för att känna att han finns där och är engagerad med. 


    Jag fattar inte. Vilken vecka är du i nu? Du bokade av besöken för att han inte kan följa med, nästa besök är i v 14. Kan han inte följa med då heller?
  • Rosa Fluff
    Anonym (hm) skrev 2014-12-18 12:30:06 följande:

    Som jag skrev "senare" menade senare på bm besöken....


    Då förstpr jag. Haha.
  • Rosa Fluff
    Anonym (Lite ledsen) skrev 2014-12-18 12:38:11 följande:

    Ja får ju hoppas att det blir det längre fram, nu lyser det med sin frånvaro iaf. Att engagera sig kan vara som att fråga hur man mår idag osv. så det är på den nivån jag skulle känna att han tänker på det iaf


    Jag tycker att du ska prata med honom och förklara precis hur du känner. Och han får säga sin syn på saken. Är ni öppna om saker kommer ni säkert också kunna hitta en lösning. : )
Svar på tråden Han vill inte förja med till inskrivningen