• Anonym (anna)

    Han lämnar mig om vi inte skaffar barn

    Låter faktiskt inte som att du vill ha barn då du hela tiden hittar anledningar till att förhala. Och det är inget fel med att inte vilja ha barn, du måste bara inse det. Självklart kommer ert förhållande ta slut. Det är en jättestor sak i ett förhållande att vara oense om. Helt klart avgörande. För om du nu vill ha barn, då börjar det faktiskt bli dags att sätta igång. Fertiliteten går ner. Så bestäm dig: släpp honom fri att hitta någon att skaffa familj med, eller försök få det barn du inte vill ha för att behålla honom. Inga roliga val kanske, men om du läste din ts så skriker det i den att du faktiskt inte vill ha barn. Och skulle du då bli lycklig om du skaffar barn för hans skull? Det är ju en otroligt stor omställning i livet.

  • Anonym (anna)
    Anonym (Förkrossad) skrev 2014-12-19 04:19:33 följande:

    Jag skulle kunna tänka mig att börja när jag är 35 och skaffa 1-2 barn. Jag vill faktiskt ha barn, jättegärna men inte just nu :(


    Tror att din sambo tappat tilliten till dig i just det avseendet, eftersom du förhalar och förhalar. Vad väntar du på? Jobba ska du göra hela livet, men dörren för att skaffa barn stängs snart. Att vänta tills man är 35 med att skaffa barn är en chansning, så är det bara. Och det är faktiskt inte din sambo som är orättvis (låter verkligen inte som att han vill ha dig bara för att få barn som alvina skrev), och det är inte du som har fel heller. Det är bara att de gemensamma värderingar ni byggde ert förhållande på har förändrats. Och det måste ni förhålla er till.
  • Anonym (anna)
    Anonym (emma) skrev 2014-12-19 04:32:16 följande:

    Hon har många år än på sig att skaffa barn, de flesta som är friska och normalviktiga kan få barn efter 40, så det är ju bara svepskäl för att stressa fram barn.


    Anser inte att mannen stressar henne när han väntat i tio år på att få barn med henne. Och vem vill chansa om man har möjlighet och förutsättningar att skaffa barn nu, när man vet att risken finns? Jo ts vill chansa, för jag tror verkligen att du ts, under åren som gått har ändrat dig. Du chansar gärna, för det gör inte dig så mycket om det inte blir några barn alls. Du lever din dröm och är nöjd med ditt liv. Jätteglad för din skull! Men för din sambo har inget förändrats. Han vill fortfarande ha barn. Och han vill inte chansa när han redan väntat så länge.
  • Anonym (Anna)

    Jag tycker du ska låta din man gå om du inte tänker skaffa barn väldigt väldigt snart. Han har redan väntat på dig i TIO ÅR! Du har ju hela tiden lovat att ni ska börja efter det ena, sen det andra, men inte hållit dig löfte. Nu är det dags att bestämma dig och sluta ljuga för din sambo om när ni ska börja tycker jag.

Svar på tråden Han lämnar mig om vi inte skaffar barn