Inlägg från: familjenl |Visa alla inlägg
  • familjenl

    Uppsala! BF augusti 2015

    Nu hoppar jag in här efter att ha följt tråden i flera veckor! Har inte vågat skriva förut pga oro och rädd att någon skulle känna igen en. :) väntar iaf andra barnet och är beräknad till 8 augusti ungefär. Går in i vecka 16 imorn!

    Någon mer som går till Årsta mvc? :)

  • familjenl

    Oj, såg nu att tråden är riktade till dem med första barnet. Får jag vara med ändå måntro? :)

  • familjenl
    Kattflickan skrev 2015-02-24 14:36:13 följande:

    När har ni tid för RUL? Jag har i vecka 19+3. Tycker det är lite sent, men de ville inte boka in tid före 19+0. I andra landsting gör de väl RUL från v 17+0?


    jag har i 19+6. känns väldigt sent men verkar ju som sagt vara vanligt i uppsala. när jag väntade dottern 2013 så har jag för mig att de ville att man skulle ha gått 18 fulla veckor.
  • familjenl
    Kattflickan skrev 2015-02-28 19:21:14 följande:

    Jag är nu i 17+1. Kanske kände jag för en vecka sen två små petande inifrån magen, sen har jag inte känt någonting. Det här är ju andra barnet, borde jag inte känna nåt nu?

    Att ha RUL sent är bra för att de kan se alla detaljer hos barnet bättre men om något är fel finns det inte så mycket tid att ansöka om abort.


    Vet du var moderkakan sitter? Sitter den i framvägg så kan det ta tid innan man känner även för omföderskor .... Annars så kanske det är så att bebisen ligger och sparkar mot ryggen så att du inte känner så mycket? :)
  • familjenl
    Kattflickan skrev 2015-03-04 12:52:25 följande:

    Jag ångrar att jag inte frågade hur moderkakan satt när jag var på KUB. Men, igår kände jag flera små petningar inifrån magen. Så jag tror att allt är ok. Kanske minns jag fel från förra graviditeten gällande fisksprattlet. Kanske började det senare, eller så kommer jag inte att uppleva det denna graviditet. Minns att det kändes som om en fisk vände sig i magen.


    Skönt att du fått känna lite rörelser! Allt är säkert bra med bebisen! Jag tror jag aldrig har känt det alla beskriver som fisksprattel varken nu eller förra grav utan jag har känt som små buffningar direkt. :)
  • familjenl
    Marängen skrev 2015-03-04 11:30:09 följande:

    Det var väldigt svårt att hitta era namn på Facebook hehe. Och jag vill inte riktigt gå ut med mitt namn här på fl. Skriv gärna vad ni har för bild på Facebook så jag lättare ser vilka ni är :)


    En tanke. Jag vill inte heller gå ut med mitt riktiga namn men kan man inte göra så att man skapar en offentlig grupp som vi alla kan söka på så kan vi gå med själva? Och när alla gått med så kan man göra den hemlig? Eller är det många som inte gått ut med graviditet så att det är därför gruppen måste vara hemlig direkt? :)
  • familjenl
    Kattflickan skrev 2015-03-16 12:33:44 följande:

    Familjenl: Jag har moderkakan i framvägg, därför har jag känt vagare rörelser. Men nu känner jag rörelser varje dag iallafall.

    RUL gick bra! Känner mig så lättad och ska gå med i Facebookgruppen nu.

    Jag väntar en liten kille!


    Skönt att rul gick bra och att du fick svar på varför du känt mindre rörelser! :) jag har rul på fredag och kan knappt bärga mig.
Svar på tråden Uppsala! BF augusti 2015