Inlägg från: Förkunnaren |Visa alla inlägg
  • Förkunnaren

    Killen i kassan på Ica stör mig!

    Sexig bi man skrev 2014-12-28 16:40:03 följande:
    Om du fucking inte vill att han ska ge dig komplimanger så säg till honom att SLUTA DÅÅÅÅ!!!! Du har för fan förstört killens jobb!!!! Att du tycker han är sliskig är din sak. DU kunde vara ärlig mot honom och säga rakt ut. Alla kan inte förstå signaler om man inte är tydliga med dem. Han är också en människa med känslor.  Bara för att han jobbar på ica betyder det inte att han inte kan bli intresserad av dig. Snälla du.... man får fan inte bli kär nuförtiden utan att jävla överdramatiserande tjejer ska sätta en i fängelse. Tur att jag är bisexuell. Jag önskar att alla kvinnor bodde på en annan planet.
    Det är stor skillnad på att vara kär och att antasta en främmande människa. Även om TS så brukar handla naken på ICA så ger det inte ICA-killen rätt att röra vid henne.
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 14:26:41 följande:
    Beroende på hur man säger det. Känner du inga yngre personer? Dagens jargong kombinerat med beteende kan betyda något helt annat än när man bara rycker loss en mening och skriver ner det. 

    Om hon var flörtig eller annat eller inte direkt nog så kan visst killen misstolka. Jag tror nog att du kommer från en väldigt annorlunda generation och det såg väldigt annorlunda ut på din tid. 

    Det bästa är att säga vad man vill och inte klart och tydligt. Hur kan du argumentera mot något sådant? Vill man något säger man det annars säger man att man inte vill. Det där med fina flickor, ner med blicken, mumla något ohörbart, etc, hör ett annat århundrade till.
    Men lyssna nu: det spelar ingen jävla roll om hon var flirtig eller hade för kort kjol eller var fucking NAKEN inne på ICA - det är fortfarande inte okej.
  • Förkunnaren
    Anonym (En mor) skrev 2014-12-29 14:26:58 följande:
    Inte någon av oss vet vad som verkligen hände, men hur hade det sett ut i en omvänd situation? Tänk din son åker ut på jobbet bara för att någon tjej känner sig störd av honom. Skulle du vara lika entusiastiskt då?
    Om han åkte ut från jobbet så skulle jag utgå från att hans chef fattat ett väl överlagt beslut, och om han hade antastat någon så skulle jag personligen ge honom en omgång.
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 14:40:26 följande:
    Men lyssna själv. Om hon sänder ut signaler till killen att hon är OK med det han håller på med istället för att säga att hon vill att han låter henne vara ifred är det hon som har ett problem med att sätta gränser. 

    Om jag inte drar gränser mot folk beter de sig så som jag tillåter dem att göra. 

    Så lyssna själv, du kanske lär dig något istället för att vara så upptagen av att höra din egen röst.

    Resten av det du skrivit är MEGA BS. Har inte skrivit något om klädsel någonstans, det är din analfabetiska tolkning av en text som inte innehöll något om klädsel. Läs innantill, det underlättar kommunikation i skrift förstår du.

    Nej. Du begriper inte. Oavsett vilka "signaler" man än sänder ut så skall ingen antasta en. Punkt. Och även du borde väl tycka att det är jävligt konstigt att en främmande kassör gnider sig mot sina kunder, fast det kanske är helt normalt i din värld, vad vet jag.

    Det är inte som att TS har twerkat inne på ICA och sagt "Åååå jaaa du osexiga ICA-kille som jag inte finner attraktiv, ta mig på pattarna! *stööööön!*"


    Haha, du gör bort dig; jag har inte skrivit att du har skrivit något om klädsel, det var ett exempel, en liknelse för att du skulle förstå, vilket du uppenbarligen inte gör.


     

  • Förkunnaren
     
    Froststar skrev 2014-12-29 14:44:00 följande:
    Nej, man behöver inte säga skit, alla ska gissa vad man vill ändå. Är det inte till att begära för mycket? Du var inte där, jag var inte där och därmed fattar du väl själv att killen kan misstolka. Om man är så pass barnslig och mähäaktig att man inte kan säga vad man vill och inte och därmed utsätta sig för potentiellt farliga situationer är det kanske dags att fundera på att inte ge sig ut själv utan en förmyndare.

    Och så kommer jag att anmäla ditt inlägg eftersom du påstår att jag är OK med våldtäkt. Du gör mig spyfärdig med ditt äckliga inlägg.

    Jaja anmäl på du. Återigen tolkar du texten subjektivt. Om du kunde tolka texter så skulle du förstå att det återigen var ett exempel, dessutom skuldbelägger du ju faktiskt - precis så som de gör som anser att våldtäkt är tjejens eget fel.


    Men det är ju precis det som jag säger: även om killen misstolkar så är det FEL. Jag tycker också att man ska säga ifrån etcetera och visa vart gränsen går men det kan vara svårt ibland och man ska inte behöva gå omkring på ICA och bli tafsad på bara för att man inte är övertydlig.

  • Förkunnaren
    Nellee skrev 2014-12-29 14:50:06 följande:

    Undrar hur situationen sett ut som det var en kille som klagade. Hade tjejen i kassan fått kicken då?

     


    Det hoppas jag verkligen!
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 14:54:53 följande:
    Vilket löjligt inlägg. Helt vrickat.

    Faktum kvarstår, man måste säga vad man menar. Ingen ska behöva hålla på med tankeläsning. Om hon redan vid hans tidigare försök hade sagt ifrån klart och tydligt och bett honom låta henne vara ifred istället för att börja debattera om vad hon inte anser vara sexigt, hade han troligtvis fattat. Och då hade han inte hjälpt henne med några varor eller "gnidit sig" mot henne eller vad hon nu påstår att han gjort.
    Man bör säga vad man tycker - men man ska inte behöva göra det och därav bli antastad, är det verkligen så svårt att begripa? Häpnadsväckande.
  • Förkunnaren
    Anonym (hilfe) skrev 2014-12-29 14:54:33 följande:
    Absolut. Ta mig på pattarna, ta min plånbok och ta min rollator när ni ändå håller på. Har jag inte vett att hålla mig hemma får jag naturligtvis skylla mig själv.
    Mm. Jag ska börja ta alla killar inne på ICA på ballen för jag ska inte behöva TANKELÄSA att de inte vill, hallåaa de måste ju sätta gränser och inte flirta så där ohämmat med mig bakom kyldisken!!
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 15:01:03 följande:
    "ska inte behöva göra det och därav bli antastad" - vad menar du helt exakt?

    Vänligen omformulera ditt inlägg för det går att tolka på alla möjliga sätt. Så ja, för att svara på din fråga, ditt inlägg är svårt att begripa.
    Jag menar så här: säg att jag brukar handla på ICA. Där inne jobbar en kille som stöter på mig. Jag brukar ignorera honom för jag tycker att det är svårt och jobbigt att konfrontera främmande människor. En dag trycker killen ballen mot mig när jag står och plockar ned en påse mjöl från hyllan.

    Killens beteende är fel och det är inte MITT fel att han tryckte ballen mot mig, för även om jag inte sa något bryskt till honom när han flirtade med mig eller ens sa ifrån så får och ska ingen antasta mig.
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 15:01:03 följande:
    "ska inte behöva göra det och därav bli antastad" - vad menar du helt exakt?

    Vänligen omformulera ditt inlägg för det går att tolka på alla möjliga sätt. Så ja, för att svara på din fråga, ditt inlägg är svårt att begripa.
    Jag menar så här: säg att jag brukar handla på ICA. Där inne jobbar en kille som stöter på mig. Jag brukar ignorera honom för jag tycker att det är svårt och jobbigt att konfrontera främmande människor. En dag trycker killen ballen mot mig när jag står och plockar ned en påse mjöl från hyllan.

    Killens beteende är fel och det är inte MITT fel att han tryckte ballen mot mig, för även om jag inte sa något bryskt till honom när han flirtade med mig eller ens sa ifrån så får och ska ingen antasta mig.
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-29 15:12:36 följande:
    Förutom att hon har inte precis ignorerat honom.
    Hon har skrivit att hon "knappt svarar honom" och att hon en gång sa att hon tyckte att killar som jobbar på ICA är avtändande, jag fattar inte; hur får man det till flirtigt beteende?
  • Förkunnaren
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-30 09:32:32 följande:
    Men skärp dig själv! Läser du vad (skruv lös) har skrivit så står det ju att hon/han har arbetat på Ica. Inte att hon/han arbetat på den Ica jag skrivit om!

    Och Froststar - Jag har inte stått och diskuterat vad som tänder mig. Han sa att han tycker det är sexigt med tjejer med blont långt hår och då svarade jag bara med att jag tycker det är otändande med killar på Ica. Jag sa inte så för att ''retas'' med honom utan det bara kom ur mig. Handlande inte om att jag ville tala om för honom vad som tänder och inte tänder mig.

    Jag skulle sagt till innan när han gett mig kommentarer, jag ville det men det kändes väldigt obekvämt och jag sa därför inte till på skarpen. Och det var liksom droppen när han tryckte sig mot mig. Jag hade aldrig ringt chefen om han bara gett mig ''komplimanger'', även om det är jävligt oproffsigt! Det var somsagt nog efter att han tog på mig!

    Och återigen! Jag har inte flörtat med honom, inte lekt med håret, fnittrat när han kommenterat hur mina kläder sitter etc. Jag har ignorerat honom då jag tycker det är väldigt pinsamt. 
    Det är ingen idé att försöka resonera med en oresonlig TS, hon har bestämt sig för att det är ditt eget fel ty du betedde dig inte så som hon själv anser att hon beter sig och vilket, så klart, är det enda rätta sättet och alla som inte beter sig så får skylla sig själva om de antastade.
  • Förkunnaren
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-30 10:00:57 följande:
    Nej, har förstår det nu. Ja, jag kanske borde sagt något innan, det kan jag hålla med dom om. Men bara för att jag inte gjorde det så hade han ju ingen rätt att göra som han gjorde. Jag förstår ärlig talat inte hur vissa här kan försvara honom bara för att jag inte sa ifrån ordentligt. 

    Men hur som helst så är han inte kvar. Vilket jag är glad för, så kan vissa folk här i tråden få tycka att jag är en skit och att det är så synd om honom. Jag var nog inte den enda som har tyckt att han är jobbig då han fick gå så snabbt. 
    Bry dig inte om praktarslena i den här tråden: du gjorde helt rätt, jag skulle också ha gjort så.

    Han hade inte haft någon rätt att göra som han gjorde om du så hade gått omkring naken på ICA. Det är inte ditt fel.
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-30 12:40:05 följande:
    Du har visst svårt att fatta. Han har ingen rätt, nej. Men. Det är ingen tröst om man blir våldtagen och man faktiskt inte gjort allt i sin makt att förhindra. Sluta leka offer. Var lite starkare än så. Vissa gör saker även om de har ingen rätt. Lär dig det och försök själv ta ansvar och agera utifrån de förutsättningarna, så blir ditt liv bättre. Man kan inte ändra världen, det är bara till att ändra sig själv.

    Men visst, om du tycker det är bättre att bli våldtagen och sedan gnälla om att buhuhu, han hade ingen rätt, så får du ha det så. Ha en god dag. Kanske sanningen går in någon gång.
    Du är allt en liten muntergök du!

    Du kanske inte har hört talas om att det finns olika slags reaktioner när en person hamnar i en kris, som säg till exempel en våldtäkt; vissa agerar, andra blir helt apatiska. Livet är inte så svart eller vitt som du tror, bara för att du själv tillhör den första gruppen betyder inte det att den andra gruppen får skylla sig själv. Så infantilt. Att hantera en situation olika betyder inte att man inte tar ansvar eller att man är svag, det betyder att man hanterar situationer olika, din åsikt är ungefär som att tycka att du skrek inte tillräckligt högt när jag körde över dig med bilen - buhuhuhu skyll dig själv och ta ansvar!
  • Förkunnaren
    Anonym (snäll) skrev 2014-12-30 14:27:37 följande:
    Så du tänker att vi "praktarslen" som svarat i denna eminenta tråd inte borde gjort det? När man startar en tråd här på FL så måste man väl inse att "som man ropar i skogen får man svar" (gammalt ordspråk som överlevt i mansåldrar för att det är så sant)
    Absolut inte, ni praktarslen förgyller min dag Skrattande
  • Förkunnaren
    Froststar skrev 2014-12-30 12:55:18 följande:
    Jamen fortsätt då med att gapa om vad folk har rätt till och inte och lek offer. Många gör ändå som de behagar och kan inte bry sig mindre om vad som är rätt eller fel och ännu mindre om vad du personligen tycker är rätt och fel. Jag föredrar att ta hand om mig och de mina och göra mitt bästa för att avvärja potentiellt farliga situationer. Du förstår, människor med sunt förnuft gör så.
    Jag förstår att din avsikt är att provocera mig genom att skriva att jag leker offer, det finns ingen annan logisk förklaring till hur du annars skulle ha kommit fram till denna slutsats för den här diskussionen handlar inte om det överhuvudtaget.

    Du verkar vara en extremt sund människa, du borde hålla föredrag om hur man lever sunt! {#emotions_dlg.djavulsk} Tänk om alla var som du, vilken sund värld vi skulle ha, ingen fattigdom, inga krig, ingen svält, inget förtryck skulle existera. Tänk att världens ledare har undgått att upptäcka dig, det är ju skandal!
  • Förkunnaren

    [quote=74597366][quote-nick]Froststar skrev 2014-12-30 20:53:04 följande:[/quote-nick]

    Har ingen avsikt att provocera dig. Tycker enbart synd om dig, sådana som dig och flickor som växer upp med en sådan mentalitet. Som jag skrivit tidigare, beter man sig som en dörrmatta, kommer andra att använda sig av den som den är avsedd.

    Att du kallar folk för "praktarslen" säger mer om dig än andra. Enbart för att de har en annan åsikt än det du har. Tror att din avatar har gett dig hybris. Du är ingen "förkunnare", du får lära dig att acceptera att andra har en annan åsikt än det du har. Din åsikt är trots allt bara en åsikt, inte världsomstörtande sanning. Även om du på något sätt tror dig vara "förkunnaren".

    You are hilarious!

Svar på tråden Killen i kassan på Ica stör mig!