Inlägg från: Tigerlilja86 |Visa alla inlägg
  • Tigerlilja86

    Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015

    Hoppar in också :).. Har äl på onsdag (enligt app) så har varit fertil i helgen, så det har blivit mycket mys ;) men tyvärr så var sambon tvungen att åla bort idag och kommer inte hem fören nästa vecka :( så är inställd på att det inte kommer ta sig denna månad. Men hoppas kan man göra :)..

  • Tigerlilja86
    längtarefterbarn skrev 2015-01-12 18:27:38 följande:

    har han ålat iväg? XD


    haha, förlåt jag var tvungen. fick en sån inre syn.. Glad


    hoppas appen visar fel och att ni prickat rätt ändå! Ibland kan kroppen göra en luring. Och ibland kan spermier överleva upp till 5 dagar. Har hört att tjej-simmare lever längre men behöver mer tid på sig. vet inte om det stämmer dock :)


    Hahahaha åla ;) ska ju stå åka :P.. Jo jag hoppas det med, vore så mysigt! Att dom överlever det vet jag, så jag håller tummarna nu! Hur går det för er?
  • Tigerlilja86
    pepparkakan skrev 2015-01-12 19:36:47 följande:

    Hej!
    Jag hoppar in också. Är 28 år och jag och sambon planerar första barnet. Känns märkligt men väldigt roligt att vi äntligen bestämt oss, jag har längtat så länge.
    Jag tog ut min hormonspiral i oktober, fick min mens efter en dag men sen kom den inte mer... så efter 50 dagar började jag på en kur Provera för att starta mensen. Den kom, och nu står jag här på dag 18 in i cykeln och undrar hur det kommer bli nu. 
    Har använt ÄL-test med liite stegring dag 14 men långt i från helt positivt så vet inte om jag har haft ÄL eller inte. Kan ju ha missat stegringen, bara testat en gång/dag. Det är en lång och jobbig väntan! Vet ju inte om den här cykeln kommer bli 50+ dagar heller.. 
    Men vi har ju kört på och jag hoppas såklart att förra månaden var ett undantag och att jag plussar snart :)
    Ska bli spännande att följa er andra!


    Håller tummarna för er.. Ska bli kul att följa dig med! Och alla andra såklart :)
  • Tigerlilja86
    mliinn skrev 2015-01-12 21:15:41 följande:

    Vet inte varför det blir massa ??, ska inte vara det såklart


    Skriver du från mobilen? När jag gjorde det så blev det så när jag skulle göra smiley :).
  • Tigerlilja86

    Får se nu hur det blir för mig, har äl idag (enligt app) och killen är inte hemma :( kommer hem nästa vecka igen! Men blev mys i helgen då fertila dagar var också. Men lite tur så kanske det blir plus! Räknar dock inte alls med det

  • Tigerlilja86
    Fyraprinsar skrev 2015-01-14 09:07:29 följande:
    Det är inte alls omöjligt! Frustrerande att det hänger på några dagar bara! Jag hoppas verkligen att det ska ta sig denna månad, vore skönt så att det inte blir att få barn allt försent på året, om man får önska:)
    Nej absolut inte omöjligt men ställer in mig på neg så man inte blir besviken ;). Och jaaaa riktigt frustrerande haha :). Håller tummarna för dig, när har du bim? Min son är ett juni barn, och håller med om man fick önska så vore det skönt med ett inte så sent på året barn :)
  • Tigerlilja86
    Fyraprinsar skrev 2015-01-14 13:14:11 följande:
    BMI är 11/2 och ägglossning borde vara 24,24. Det är så svårt bara då jag har haft mf för en tid sedan och detta är första menstruationen.. Så man vet ju aldrig. Kommer kolla med ägglossningstester så fort jag slutar blöda. Håller med dig, man vill inte önska för mycket, men såååå roligt om det tar sig snart känner jag! Mina barn är födda, september, oktober, november, januari:) så någons månad borde man ju pricka in:)! Har aldrig fått vårbarn, antar att detta är min cykel!
    Ok jag beklagar. Men skönt att höra att ni är igång med "tillverkningen" igen :).. Önskar dig all lycka.. Hur gamla är dina barn? :)
  • Tigerlilja86
    Fyraprinsar skrev 2015-01-14 21:55:47 följande:
    Tack:) det känns bättre nu, vi väntade en liten tös och det kändes riktigt tufft att hon släppte. Men nu har vi hämtat oss. Jag är född 81 och har barn som är 10,12,6,1 1/2. Vi började tidigt:) köpte en stor villa i somras så nu får vi rum med mycket barn:) jag är lärare och träningsinstruktör så jag arbetar bra tider så vi ska nog få ihop det med ytterligare ett skrutt, underbart med stor familj! Är så rädd efter mf bara att det ej ska gå vägen:( visst hade du en dotter? Roligt att planera syskon!
    Wow låter jätte kul :).. Jag är född 86.. Gillar också stora familjer. Förstår din oro, jag har själv två missfall i bagaget :(.. Den senaste (nu 3 år sen) slutade riktigt illa, så är livrädd att jag kanske inte kan bli gravid igen :'(. Men läkaren sa att det ska nog inte vara några problem. Så jag förstår din oro precis!

    Nej en son har jag :) som är 8 år.
  • Tigerlilja86
    Fyraprinsar skrev 2015-01-15 10:16:16 följande:
    Åå jag beklagar! Det är så tungt, men vad skönt att läkaren har sagt att det ej ska vara några problem! Vi får stötta:) jag tror nog att man ska tänka att det kommer funka, att man räknar med det, annars kanske stress och nervositet bromsar att man blir gravid. Mysigt med att få en liten när din son är 8! Mina större barn har verkligen uppskattat sina mindre syskon när de har kommit, just för att det ej är så tätt! Min mens slutar aldrig.. Vet inte vad kroppen håller på med. Men jag kör äggl-stickor morgon, kväll nu så får vi se. Nu ska jag ta emot klassen, tempo tempo:)
    Det får vi göra :). Exakt, det är mycket stress för mig just nu men det är inom jobbet.. Måste få lite lugn snart tycker jag! Jobbar på förskola!

    Min son har tjatat mycket om ett syskon hihi så det är skönt att han har den inställningen. Dom förstår och kan vara med på ett annat sätt då :)..
  • Tigerlilja86
    MpSoE skrev 2015-01-15 18:39:15 följande:

    Mitt allra första inlägg här på FL, men nu kan jag inte hålla mig :)! Jag blir 25 i maj och jag och sambon är inne på vårat 6e år tillsammans och äntligen känns tidpunkten helt rätt för att bilda familj. Enligt mobilappen ska jag ha haft äl runt den 12e jan och därmed bim vid den 26e, vill så gärna att det ska gå vägen första försöket men är medveten om att det kan ta några månader..

    Följer tråden med spänning och håller alla tummar för er!


    Spännande:) hoppas det tagit sig! Vi är då ganska nära , jag hade äl igår (den 14) och bim den 28 :).. Men sambon var inte hemma igår :( så det blev mys i helgen istället! Så kag räknar inte med att det tagit sig för mig denna gång.
  • Tigerlilja86
    caroline1986 skrev 2015-01-15 19:18:31 följande:

    En fråga till er alla äter ni folsyra??


    Jag började med det förra månaden :) så vi får se hur det går :)
  • Tigerlilja86
    Mysabelle skrev 2015-01-15 19:22:14 följande:

    Hur räknar ni ut när ni har ÄL? Jag har aldrig fattat hur man gör. Jag känner den ibland men har aldrig kollat hur många dagar det är mellan ÄL och mens Tungan ute


    Jag vet egentligen inte exakt, men har en app som räknat ut åt mig ;).. Där fyller man i när man har mens och när den slutar, så lägger den in när man är fertil och har äl. Och så kan man fylla i många andra roliga saker :)
  • Tigerlilja86
    Mysabelle skrev 2015-01-15 19:43:38 följande:
    Åh, så behändigt, vad heter denna mirakelapp? Flört
    Jag sökte på menskoll haha men den heter period tracker :) är bild på en rosa blomma med gult i mitten och vit bakgrund :D jag gillar den skarpt!
  • Tigerlilja86
    AnEd skrev 2015-01-16 07:28:13 följande:

    Jag kör också med den, efter några månader visste jag exakt vilka datum allt inträffade :) super bra!


    Jag tycker jätte mycket om den:) lätt och bra
Svar på tråden Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015