Inlägg från: Fyraprinsar |Visa alla inlägg
  • Fyraprinsar

    Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015

    mliinn skrev 2015-01-18 10:20:04 följande:

    Oj, skulle vara en smiley men blev frågetecken ist. Tack så mycket Fyraprinsar, vi har inte riktigt fattat det ännu.


    Det är så stort så det är svårt att ta på! Har ni barn innan eller är det första?
  • Fyraprinsar
    trefaldigmästareikärlek skrev 2015-01-18 11:25:19 följande:

    Hoho på er! Hoppas ni alla har en fin morgon!

    Här kommer mitt absolut första inlägg någonsin på fl.

    Jag testade igår positivt (:D) på två stickor, morgonurin och efmiddag. Efter en ångestkänsla i kroppen testade jag även i morse, och det visade även positivt.

    Till saken hör att jag har gått på ppiller i ett år ungefär, min senaste mens var i somras nån gång..

    Nu till frågan, är jag gravid eller är det mensen som spökar? Är det möjligt att bli gravid trots att jag inte haft mens på så pass länge? Har ingen mensvärk eller liknande och jag önskar och hoppas så gärna att jag ska vara preggo ???? Tacksam för svar!


    Hej! Grattis!!!! Ja du kan bli gravid utan mens, det är ju ägglossning du måste ha, och det verkar du ju ha haft! Ett Gravtest kan inte vara negativt om det visar posetivt:) men om du äter medicin som innehåller ämnet hcg, mediciner som man tar för att få ägglossning tex. Då kan det visa posetivt då du har ämnet hcg i kroppen. Men annars är det stort grattis!!!!
  • Fyraprinsar
    trefaldigmästareikärlek skrev 2015-01-18 11:45:18 följande:
    Wiiiiiie!!! Taack för snabbt svar! Hur går jag vidare nu? Första barnet, ingen aning om någonting.. Känner mig så vilsen men ändå sååååå obeskrivligt lycklig!
    Jag blir helt lycklig när du skriver så:) första barnet e ju så stort!!! Du kan höra av dig till Mvc så kommer de boka in en tid för dig om några veckor. Köp folsyra på Apoteket om du inte redan äter det. Det är för att barnet ska må bra:) förhindrar skador som foster kan få i andra länder där kvinnan har brist på dessa vitaminer/tillskott. Ingen fara om man missar att ta eller glömmer, men kan vara bra att äta. Sluta med alkohol och annars lev som vanligt! Gud vad spännande! När du kommer in i v 6-7 så börjar barnets hjärta att slå och då har man kommit över kritiska veckor. Vid v 12 brukar många gå ut med att man väntar barn för då är missfallsrisken liten. Hämta hem en gravidapp så kan du skriva in vilken vecka du är i så kan du följa vad som händer varje vecka med ditt frö:) om du plussade idag så borde du ju vara i v 4 nu. Tar du ett digitalt Clear blue test så borde den säga GRAVID v 1-2. Det motsvarar v 4. Så som barnmorskorna räknar!! Bara att fråga på, jag hoppas få bli gravid med 5:e snart. (6:e) har en liten tös som släppte ganska tidigt. Men annars har mina graviditeter gått som på dans. Jag var 20 år med första och är 33 nu så jag har ändå haft tur med alla graviditeter. stor kram till dig!
  • Fyraprinsar
    trefaldigmästareikärlek skrev 2015-01-18 12:24:07 följande:
    Åh det är så underbart, har legat och gråtit av glädje hela morgonen! Ska köpa ett digitalt nu idag och testa, enda jag märker nu är väldigt ömma bröst, lite halsbränna (men det kan bero på att jag äter mycke stark mat), lite ont i nedre delen av magen (hoppas det inte är farligt :/ ) men utöver det rullar livet på i vanlig takt, trots att jag vill allt allt ska gå fort!! Ska passa på att köpa folsyra idag å börja ta! Ringer mvc imorgon, tror jag kommer vara tvungen att gå på specmvc med tanke på att jag inte kommer kunna föda normalt, och inte heller vara vaken under kejsarsnitt.. Men det är ett senare problem att lösa, just nu ska jag bara fortsätta vara lycklig och euforisk över det lilla liv som förhoppningsvid fortsätter växa i mig :D Mannen i huset är nog om möjligt lyckligare än mig, allt känns så fantastiskt!! Bästa känslan någonsin!
    Vilken lycka<3 njut nu!!! Det är ju verkligen ett mirakel med varje barn, helt klart! Kram på dig!
  • Fyraprinsar
    JoyceCarol skrev 2015-01-18 14:01:11 följande:

    Får jag hoppas in här? Bim 25/1 :)

    25 år, första försöket.


    Välkommen!!
  • Fyraprinsar
    Zanda skrev 2015-01-18 17:21:07 följande:

    Stort grattis båda två som plussat!!! smile1.gif

    Första barnet...så sjukt stort och häftigt!!!

    Lite avis nästan, första gången är så speciellt! Jo, såklart andra också, men då har man gjort det innan liksom och har rätt fullt upp med barnet man redan har! smile1.gif


    Eller hur! Visst har man mycket:) första e helt makalöst! Men nu varje gång man börjar planera är det stort! Ny individ varje gång:) jag är även såld på förlossningar:) älskar att föda barn:) beror naturligtvis på att jag har haft gryma förlossningar! Men nu är jag bara i tanken att bli gravid...igen efter mf. Det var mitt första så jag är rädd att kroppen inte ska vara igång än:(
  • Fyraprinsar
    MrsGustafsson skrev 2015-01-18 17:33:24 följande:
    Välkommen. 

    fyra dagar kvar till BIM, hade lite stickningar i mage innan idag, är osäker om jag brukar ha det innan mens, nu känner man ju av kropppen hela tiden. Vågar inte hoppas på något, låtsas som om jag inte bryr mig hur det än blir. Mest för att man inte ska bli besviken. Har ändrat mig lite ang att lägga babykläder bland tvätten så att man sambo ska hitta dessa när han ska hänga tvätt. Istället ska vi ge vår snart 7 åriga dotter påsen med kläderna efter KUB-testet. 
    Man försöker att inte hoppas men det gör man ju såklart! Håller alla tummar!!
  • Fyraprinsar
    trixiedix skrev 2015-01-18 17:55:50 följande:

    hoppar in här :)

    äl omkring nu och bim 3/2

    är vårt 2a försök på barn nr 3.


    Välkommen!! Tredje gången gillt då:) hur gamla är dina barn?
  • Fyraprinsar
    trixiedix skrev 2015-01-18 17:55:50 följande:

    hoppar in här :)

    äl omkring nu och bim 3/2

    är vårt 2a försök på barn nr 3.


    Hmm min matematik gick inte ihop:) 2:a försöket skrev du! 2:a gången gillt!
  • Fyraprinsar
    trixiedix skrev 2015-01-18 18:16:45 följande:

    2a försöket är vi inne på :) prickade in äl några dagar för sent förra månaden så det blev ingen bebi den gången.

    har 2 barn, två pojkar 8 år och 13 månader :)


    b
    Då hoppas vi nu då! Roligt med en 3:e! Våra minsta är nästa lika gamla :) min minsting är 14 mån. Vore mysigt med tätt tycker vi!
Svar på tråden Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015