Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Förälskad i kollega

    Jag är i samma sits, men jag är kollegan.

    Vi har haft ett förhållande i 2 år, han är gift och ska ha barn nu i februari. Jag är singel och har inga barn. Jag älskar honom och det vet han, jag har försökt bryta flera gånger men han vill inte :(

    Det är fruktansvärt hjärtskärande att vara på den här sidan i en sån här situation så om du inte ens tänkt tanken på att välja kollegan så bryt bara annars är du en stor egoist som skiter i att du leker med människor...

  • Anonym (Kvinna)
    nymedlem skrev 2015-01-27 20:23:35 följande:

    Du är väl inte rätt person att kalla någon annan egoist. Sopa framför din egen dörr först!


    Ursäkta? Varför är Jag egoist?!
  • Anonym (Kvinna)
    nymedlem skrev 2015-01-27 21:22:29 följande:

    För att du bara tänker på dig själv och inte på vad du gör mot din gifta älskares gravida fru! Egoist, noll moral och skrupelfri!


    Jag gör inget mot henne! Jag TAR inte honom, han GER sig till mig! Jag är singel och har inget ansvar för någon annans känslor, han däremot har ansvar för sin egen relation! Tror du att det är enkelt och underbart att ha blivit kär i en man som inte är tillgänglig? Om du tror att det är egoistiskt att svälja sina egna känslor, sin egen lust och kärlek för någon så är du helt ute och cyklar.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (grej???) skrev 2015-01-27 22:01:11 följande:

    Fyfan... du borde läsa på om moral.


    Du borde läsa på om otrohet.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Gör slut) skrev 2015-01-28 09:22:28 följande:

    Du fattar inget ju.

    Såklart har du et ansvar i att du knulla med en gift man.

    Du förstör ju hans fru när hon hitta ut av det, du er grunden till att en familj bryta i samman, och kommer bli i två dela, du slänger fittan på bordet och erbjuda dig till honom, så fan er det dit ansvar också....... att du inte fatta det ...


    Vi har ett förhållande som är ca 10% sex och resten som vanliga par. Är det mitt ansvar att han är otrogen menar du? Jag känner inte hans fru så hon är bara ett namn för mig. Då kan ju jag säga att hon ska sluta ha sex med Min kille?
  • Anonym (Kvinna)

    Ni som hetsar upp er, om jag var tillsammans med en kriminell, som var laglig med mig, men begick brott när han inte var med mig, är jag kriminell då? Ska jag hamna i fängelse då? Om jag bara visste att han gjorde olagliga saker, men inte visste vad för saker och inte hjälpte till på något sätt.

    Ni kan fan aldrig ha upplevt riktig kärlek.

  • Anonym (Kvinna)

    Ja det är inte lönt att diskutera med folk som bara har sin egen fyrkant att referera till.

  • Anonym (Kvinna)
    Fool skrev 2015-01-30 16:36:32 följande:

    Mao det du menar att det bara är värt att diskutera när man får medhåll?


    Nej såklart inte, då är det ju bara ett par människor som sitter och håller med varandra?

    Jag menar att det är meningslöst att diskutera ett ämne när den andre parten inte kan lyssna. Typ som när två hundar möts på gatan och den ena står och glor, och den andra skäller rabiat som att den vill döda någon haha

    Vissa kvinnor här, kan aldrig i sin fantasi föreställa sig att Deras man öppnat sig för en annan kvinna, visat sig sårbar, gråtit och skrattat, skojat, roat sig, bjudit på middag, träffat familj och vänner osv. Uppvaktat henne och brytt sig om henne till den punkt där förälskelsen mellan dom inte längre går att förneka eller stå emot.

    Dom verkar i brist på erfarenheter och upplevelser tro, att en sexgalen singelkvinna gnider sin halvnakna kropp mot en gift oskyldig man tills han ger vika och faller för frestelsen.
Svar på tråden Förälskad i kollega