Inlägg från: SisterNoMercy |Visa alla inlägg
  • SisterNoMercy

    En vikt(ig) tråd för riktiga tjockisar

    Mmmmmmm skrev 2015-04-08 12:30:43 följande:
    Du kanske inte alls är intresserad av detta eller redan har testat det, men har du någonsin funderat på hormonspiral? Det låter som du, liksom som jag hade, har stora problem med just mensen och mår dåligt av den.

    Jag klarar inte p-piller (på grund av hormonerna, jag sov dygnet runt och gick upp 10 kg) eller kopparspiral (på grund av de stora blödningarna) men hormonspiral har fungerat jättebra för mig! Jag får inte längre mens, PMS eller vattensamlingar vid mens. Jag satte in den för runt fyra månader sedan och mensen försvann för två månader sedan och har inte kommit tillbaka sedan dess. Inte heller PMS:en eller vattensamlingarna. Superskönt! Glad Jag småblödde lite den första månaden, fick normal mens den andra månaden och sedan försvann alla blödningar.

    Det är mycket, mycket mindre hormoner i dessa i jämförelse med p-piller, så därför klarar jag hormonspiral men inte p-piller.
    Redan provat, fick väldiga smärtor av det. Så det gör jag inte om igen. 
    Jag hade samma sak med mensen när jag åt andra minipiller men tyvärr ökades min aptit så jag var hungrig i stort sett hela tiden, så himla typiskt eftersom det hjälpte mot mensen :( 

    kramar
  • SisterNoMercy
    maaammaaa skrev 2015-04-10 16:06:59 följande:

    Varning varning alla kvinnor som lyfter vikter som manliga bodybuildare får stor stark kropp och väger farligt mycket. De går upp i vikt och storlek av träning. Vill du bli smal ska du inte bulka på dig 20 kg muskler. Man blir väldigt hungrig av styrketräning.


    Jo tack!

    När jag började gymma tillsammans med mitt ex så lärde han mig att träna som en man. Sen när jag träffade min nuvarande pojkvän som både varit PT och elitidrottare så blev han jätteförvånad när jag visade hur jag tränade. Jag visste ju heller inte då att jag hade gjort fel.
    Men han visade mig hur jag skulle träna rätt. Så nu kör jag väldigt lätta vikter och många gånger. Så att det blir mjölksyra i musklerna så att jag förbränner fettet :)
  • SisterNoMercy
    maaammaaa skrev 2015-04-14 14:12:19 följande:
    Jag tänker lite likadant numera. Tex kan man ta bänkpresstången utan vikt ( stången väger bara 20 kg) så jag gjorde 60 upprepningar på ett set, sen kan man ju upprepa. Hellre det än att lyfta 60 kg ett fåtal gånger.
    Precis, det är ju så man ska göra :)
  • SisterNoMercy
    maaammaaa skrev 2015-04-14 12:53:53 följande:

    Nu väger jag 94 men ser ut att väga 75-80 så det finns för mycket fett. När jag vägde som mest vägde jag 97 och pressade upp 340 kg i benpräss och 310 i ryggpress för att det inte fanns tyngre vikter på heavygymmet. Jag såg minst sagt bulkig ut och vikten stod still för jag åt ca 1800 kcal. Nu ska jag satsa mer på armar och bröst och jag tar vikter under 150 kg benpräss. Och minska kaloriintag och öka på konditionsträning.


    Det där låter inte ens rimligt? 
  • SisterNoMercy
    Elisa82 skrev 2015-04-15 09:35:14 följande:

    Dagens vikt: 86 kg.

    Testar "sjukhusdieten" och är på 3:e dagen nu. Jag vet att det är mkt vätska som försvinner men det är så peppande att se att siffrorna på vågen går nedåt.

    Har en kickoff på jobbet 1 juni och då vill jag ha ngt snyggt på mig :)


    Vad innebär "sjukhusdieten?"
  • SisterNoMercy

    Det var någon som rekommenderade någon film som var bra att se. Jag har letat igenom loggen men inte hittat. Någon som vet med sig att de rekommenderat en film som de kan skriva igen? :P

    Kramar! 

  • SisterNoMercy

    Vad besviken jag känner mig när jag ser hur bra det går för alla andra. Men jag ska inte ljuga. Det går verkligen USELT för mig :( Jag kan inte sluta äta. 
    Trots att jag gymmar och står i så hjälper ju det ingenting när jag väl äter som en elefant efteråt :( 

    Jag vet inte vad jag ska göra!!! Jag vill ju så gärna göra något åt detta men det känns som att jag inte kan och jag begriper inte varför! Jag kan inte sluta äta :(

Svar på tråden En vikt(ig) tråd för riktiga tjockisar