• Anonym (Mami Mimmi)

    Mina fem barn har autism (efter vaccination?)

    Hej, jag är en kvinna med fyra barn.

    De alla har autism och jag älskar dem med hela mitt hjärta.

    Mitt första barn, Elin (19) föddes normal.

    Mitt andra barn, Robin (17) föddes normal.

    Mitt tredje barn, Daniel (15) föddes normal.

    Mitt fjärde barn, Emma, (12) föddes normal.

    Mitt femte barn, Elena (10) föddes normal.

    De alla fem tog vaccineringen då de var tre månader gamla.

    Hur som helst...då Elin var ett år gammal såg vi tecken på autism.

    Likadant med Robin, Daniel, Emma och Elena.

    Och inga i min släkt har autism, inte ens min man.

    Tre år efter Elenas födelse födde jag min dotter Tindra-Melina, hon är sju år gammal.

    Vi valde att inte ge henne någon vaccinering, och vet ni vad? Hon har inte autism!

    Så varför har mina fem autism?

    Jag förstår inte?

    Kan det ha varit vaccinationen?

    Det är något jag och min man alltid har grubblat på.

    Eller vad tror ni?

    För vi är hundra procent positiva att ingen i vår släkt har autism.

    Tacksam för svar...

  • Svar på tråden Mina fem barn har autism (efter vaccination?)
  • pyssel
    Anonym (Ted) skrev 2015-01-21 22:36:37 följande:

    Det finns väl inga vetenskapliga bevis för att vaccination skulle ge autism? Eller har någon läst något? (Och då menar jag vetenskapliga studier av seriös forskning) men jag kan ha fel? Länka gärna och som sagt helst då från en seriös källa.


    Den studie (och rabaldret runt den) som många envist hänger fast vid som "veteskapliga bevis" kallas numera "Wakefieldgate". Efter den oseriöse dr Wakefield.
    Alla hästar hemma
  • Förtryckt
    Ramborg skrev 2015-01-21 19:21:52 följande:

    Jag har fyra barn. Alla mina fem barn har autism. Och mitt sjätte barn har inte autism.


    Men åh tack! Som jag satt här och funderade.
  • Anonym (källkritisk)
    Anonym (Tjej) skrev 2015-01-21 18:27:42 följande:

    Min son var också normal fram till efter vaccineringen, då tappade han helt språket och blev autistisk. Det behöver inte ha varit det och det finns en massa forskning som talar emot det men jag tror att vi kommer att vänta med att vaccinera nästa barn tills det blir lite äldre för säkerhets skull. Har ni vaccinerat den yngsta alls eller har ni bara undvikit något specifikt vaccin?


    Länk på forSkningen där tack
  • Anonym (Ted)
    MRMR1 skrev 2015-01-21 23:54:45 följande:

    En del säger att USA kan ha 50% med autism till 2025. Beroende på GMO i maten www.anh-usa.org/half-of-all-children-will-be-autistic-by-2025-warns-senior-research-scientist-at-mit/

    Men vaccinationer är oftast skit då tex det senaste gardasil är förenat med massor risker, även andra vacciner som ger narkolepsi osv. Men det är stora pengar i detta och så det är tufft för motståndare att göra sig hörda....men att det omprogrammerar vårt immunförsvar är det flesta överens med och det är inte bra.


    Folk dog som flugor innan vaccinering och än idag får i princip utrotade sjukdomar grogrund pga bristfällig sjukvård i många länder runt om i världen. Dessa människor dör helt i onödan så att kalla vaccin "skit" håller jag rakt inte med om. Idag florerar de mest absurda konspirationsteorier kring detta och den som vill länka till någon som helst seriös källa är mer än välkommen att göra så.
  • Maria 434
    Ramborg skrev 2015-01-21 19:21:52 följande:

    Jag har fyra barn. Alla mina fem barn har autism. Och mitt sjätte barn har inte autism.


    :) Vilken fail
  • Pentra

    Hej TS! ... Det kan mycket väl bero på vaccinet. Och vacciner kan ställa till med betydligt mer än så, men det kan ta dagar, veckor, månader och år innan den vaccinerade drabbas eftersom många gifter och kemikalier i vaccinerna ackumuleras i kroppen. Då man tillför sjukdomsanlag, om än avdödade, på ett onaturligt sätt, dvs. genom en sprutinjektion, så kan kroppen reagera därefter och slå bakut med allehanda mer eller mindre permanenta tillstånd/diagnoser som följd. Via sk. drickvacciner/orala vacciner, däremot, så tillför man anlagen på naturlig väg, vilket då absolut är att föredra. Jag rekommenderar boken "Sanningen om vaccinet" av Rikard Svensson. Detta är en bok som berättar om vaccinets historia, och i denna historias väg sprids ond bråd död, spel med försvarslösa, oskyldiga och godtrogna människors liv, girighet, falskhet, pengahunger, makt och kontroll etc. Boken innehåller dessutom många värdefulla källhänvisningar. ... Med vänlig hälsning, Pentra

  • nokla

    Varför är sprutinjektioner onaturligt. Den som drabbas av stelkramp tex på helt naturlig väg lär ju knappast ha tilldragit sig sjukdomen oralt...

    Hörde på radion häromdagen en förskräcklig berättelse om ett gammalt par som under en sommar förlorade samtliga sina fyra barn i difteri, det är för att människor ska slippa uppleva sånt som vi utvecklat vaccin.

  • YokohamaNr2

    Men oj, värsta försöket till trolleri ever? Tindra-Melina

    Jag har 10 barn med 12 pappor, alla har fått vaccin men ingen har autism...suck

  • summerhunter

    Tja, tar ni föräldrar risken att era barn ska dö i ex mässlingen, eller att era pojkar ska bli sterila av röda hund, så strunta i vaccineringen.

    Kanske sugen på polio, eller varför inte lite stelkramp?

  • nokla
    summerhunter skrev 2015-01-22 11:45:21 följande:

    Tja, tar ni föräldrar risken att era barn ska dö i ex mässlingen, eller att era pojkar ska bli sterila av röda hund, så strunta i vaccineringen.

    Kanske sugen på polio, eller varför inte lite stelkramp?


    Det är ju en solidaritetsfråga också, även de med nedsatt immunförsvar och spädbarn som ännu inte vaccinerats riskerar ju att bli sjuka, och som du säger mässling riskerar man att dö av även i i-länder med välfungerande sjukvård. Stelkramp likaså.

    Det här med survival of the fittest applicerat på egna och andras barn stämmer inte riktigt överens med min människosyn...
Svar på tråden Mina fem barn har autism (efter vaccination?)