Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    Jag fick missfall i somras. Jag hann gå 10 veckor. Och fick sen se på vul att embryot bara var 5-6 veckor gammalt och inget hjärta slog..


    Barnet var efterlängtat av både mig, maken och våra 2 barn..


    Jag fick mens igen 31 dagar efter missfallet. Sen dess (6 månader) har jag gått på äl stickor och prickat in varje ägglossning men inte blivit gravid ännu...


    Vi går på vitaminer, magnesium, zink, d-vitamin, c-vitamin, b-vitamin, folsyra. Dricker grape juice har hört att det är bra. Ingen av oss dricker alkohol, eller röker eller snusar. Vi båda tränar motionerar och äter nyttigt.


    Innan jag vart gravid hade vi försökt i 14 månader att bli gravida. Så graviditets beskedet var lycka! och sen få missed abortion var en så himla sorg.


    Nu efter att ha försökt allt i månader.. Så börjar jag tro att man kan inte påverka om man blir gravid eller inte. Det blir om allt verkligen blir 100% rätt den ägglossningen. Annars blir det inget. Man börjar nästan ge upp hoppet lite, även fast önskan är så stor..

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Nelle) skrev 2015-05-27 23:54:09 följande:

    Välkommen ni som är nya och grattis till er som plussat!

    Vi är inne på försök nr 5 efter MA. Känns som vi aldrig kommer bli gravida och jag börjar fundera på om något är galet! Fick iaf glad gubbe på CB ältest för en vecka sedan så ägglossningen verkar ju fungera! Men fy vad tradigt det börjar kännas!


    Jag vet hur det känns... Denna månad har det gått 10 månader sen missfallet. Vi har försökt varje månad med ägglossningsstickorägglossningsstickor... Inget resultat... Jag börjar nästan undra om jag kan bli gravid igen?
  • Anonym (Jag)
    Anonym (frågor) skrev 2015-05-29 16:17:34 följande:

    Har ni kollat tsh? För högt tsh (för lite tyroxin från sköldkörteln) kan orsaka både missfall och infertilitet. Tsh ska vara under 2,5 helst under 2.


    Ja jag har helt normala nivåer. Jag har kollat igenom typ allt på mina kropp. Är kärnfrisk.. Enda som är, är att mitt BMI ligger på 30 och det var något dom sa kunde påverka, men dom tyckte min kropp såg sund och normalviktig ut. Jag tränar 3-4 gånger i veckan och har gjort det i 2 år, samt promenader och äter nyttigt. Självklart har jag försökt gått ner i vikt.. Men väger 68 kg. Är kort så därav så blir ju BMI väldigt högt.. Men ja gå ner i vikt skulle ju säkert göra skillnad. Men jag har gått på viktväktarna 1 år och följt det till punkt och prickar och endast gått ner 6kg sen stått still nu i 8 månader. Så jag försöker allt jag kan..
Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?