Inlägg från: Anonym (T) |Visa alla inlägg
  • Anonym (T)

    Min pojkvän vill aldrig ha sex..

    Prata med honom om det. Var ärlig, säg vad du känner. Ta det när du vet att han lyssnar på dig, dvs inte när han sitter och spelar och är uppe i det. Skriv ett brev om du känner att det är lättare att få fram orden så. Lycka till! :)

  • Anonym (T)
    Anonym (Becca) skrev 2015-01-22 07:35:55 följande:
    Jag har pratat med honom om detta flera gånger, men då blir han istället bara arg på mig, förutom 1 gång då han lovade att han skulle bättra sig, men hände ingenting med det! Vet inte hur länge jag står ut bara.

    Visst, vi har vart tillsammans 3 år, men tycker ändå att sexlivet är jätte viktigt! :/
    I en relation är det ju viktigt att kunna prata med varandra om allt, även de saker som inte är så roliga att prata om alla gånger. Om han inte lyssnar på dig när du har något viktigt att säga så respekterar han dig ju inte. Självklart ska du inte tvinga dig på honom, men att prata måste du få göra utan att han blir arg om du lägger upp det bra.

    Sex är viktigt oavsett hur länge man varit tillsammans. Jag och min kille har varit tillsammans ca 8 år och det är väldigt viktigt med sex. Visst är det perioder då man helt enkelt inte har så mycket som man önskar, beroende på att man kanske jobbar mycket eller något annat, och då får man försöka hitta tillbaka. Lättare sagt än gjort många gånger, men det är viktigt.

    Har det pågått länge? Känner du att det har nått sin gräns och att du vill lämna honom? Vill du prova gå till kurator tillsammans med honom där ni kan prata ut och samtidigt få råd från en som säkert har varit med om sådant tidigare?


  • Anonym (T)

    Det skulle ju kunna vara en idé att spela lite svårflörtad mot honom bara för att se hur han skulle reagera. Nu pratar jag självklart inte en längre period utan någon vecka eller så.

    I övrigt tycker jag inte att man ska vara kvar i en relation som man inte trivs i. Om inte annat kan ni ju ta en paus och se vad som finns där ute. Ibland kan det vara nyttigt att sakna också.

Svar på tråden Min pojkvän vill aldrig ha sex..