Inlägg från: Mrs Okänd |Visa alla inlägg
  • Mrs Okänd

    Min pojkvän vill aldrig ha sex..

    Anonym (Becca) skrev 2015-01-22 07:35:55 följande:
    Jag har pratat med honom om detta flera gånger, men då blir han istället bara arg på mig, förutom 1 gång då han lovade att han skulle bättra sig, men hände ingenting med det! Vet inte hur länge jag står ut bara.
    Visst, vi har vart tillsammans 3 år, men tycker ändå att sexlivet är jätte viktigt! :/

    Tycker synd om dig. Har du berättat för honom hur allvarligt det är?
  • Mrs Okänd
    Anonym (Becca) skrev 2015-01-22 07:58:07 följande:
    Ja jag har verkligen förklarat för honom, men vet inte vad mer jag ska säga! Har ni några tips kanske? :/

    Är du beredd att lämna honom då?

    Är han beroende av porr?
  • Mrs Okänd
    Anonym (Becca) skrev 2015-01-22 08:08:54 följande:
    Nej det är lite de som är problemet. Vill inte lämna honom :(
    Jag tror det, i början när han träffade mig så sa han att han kollade porr 9-10 ggr om dagen? Nu skulle jag väl kunna tänka mig att han kollar 2 gånger om dagen kanske. Svårt för mig att veta, men de är nog en hel del

    Nu är ni ju så unga men det måste ju till en förändring om det skall hålla. Det blir ju inte bättre av att han använder sig av porr hela tiden. Tycker det är konstigt att inte män själva kan inse detta? Eller är det hans fega sätt att göra slut?
  • Mrs Okänd
    Anonym (T) skrev 2015-01-26 01:18:36 följande:
    I en relation är det ju viktigt att kunna prata med varandra om allt, även de saker som inte är så roliga att prata om alla gånger. Om han inte lyssnar på dig när du har något viktigt att säga så respekterar han dig ju inte. Självklart ska du inte tvinga dig på honom, men att prata måste du få göra utan att han blir arg om du lägger upp det bra.

    Sex är viktigt oavsett hur länge man varit tillsammans. Jag och min kille har varit tillsammans ca 8 år och det är väldigt viktigt med sex. Visst är det perioder då man helt enkelt inte har så mycket som man önskar, beroende på att man kanske jobbar mycket eller något annat, och då får man försöka hitta tillbaka. Lättare sagt än gjort många gånger, men det är viktigt.

    Har det pågått länge? Känner du att det har nått sin gräns och att du vill lämna honom? Vill du prova gå till kurator tillsammans med honom där ni kan prata ut och samtidigt få råd från en som säkert har varit med om sådant tidigare?



    Håller med om att man måste lära sig prata med varann, finns ju knappt nåt värre när man inte får svar på den egentliga frågan! Och det som känns lite alamerande här är ju att TS endast är 18 år.
  • Mrs Okänd
    Dojmoj skrev 2015-01-28 21:47:03 följande:
    Lever i samma mardröm. Sjukt kär, ihop tre år, ( jag 24, han 25)
    Han är beroende av internet och låter datan tillfredsställa hans behov.
    Han jobbar hemifrån medan jag sliter 10 h per dag.
    Jag vill ha sex hela tiden, om jag tjatar så kanske jag får en gång i veckan, om jag låter bli blir det nada, en gång en hel månad.

    Jag älskar honom, han säger att han älskar mig. Han är trogen, jag kan låna hans mobil/data när jag vill.
    Han köper blommor, vill umgås, bio/äta ute, skriver när jag är på jobbet. Han skickar inga signaler på att han är trött på mig.

    Han är beroende av internet...lider han inte av det själv?
Svar på tråden Min pojkvän vill aldrig ha sex..