• Anonym (Man)

    Provat nätdejting

    Anonym (Nätdejt...) skrev 2016-05-30 12:06:46 följande:

    Av 10 skickade mail kanske 5 läses av mottagaren, 3-4 läses men ger inget svar och 1-2 ger svar. Jag har ingen profilbild men öppnar alltid upp privat bild innan jag skickar mail. Kan väll kanske påverka utfallet på båda hållen om man har profilbild .


    Samma för mig, även fast jag har öppen profilbild, har bara provat nätdejting ca en vecka dock. Fått några likes, flirtar och mail från kvinnor men de har inte varit min typ. 

    Dock så blockar jag alla kvinnor som inte svarar så jag slipper se dom igen online eller vid sökningar.

    Men att sitta och komma på smarta personliga mail och sen bara få svar på ett av tio är nog inte riktigt värt min tid i längden. Det är nog många som bara vill ha bekräftelse eller har suttit i flera år och avvisat tusentals män medan den perfekta drömprinsen aldrig kommer.
  • Anonym (Man)

    Haha det finns folk till allt...

    Jag hittade en kvinna med en seriös profil som jag skrev ett seriöst och vänligt mail till som anknöt till vad hon skrivit i profilen och gav en trevlig komplimang. En flerbarnsmamma som var lika gammal som mig. Så vad händer?

    1. Hon läser INTE mailet.

    2. Hon går in på min profil och tittar.

    3. En minut efter så blockar hon mig.

    Man undrar ju vad det är för fel på folk. 

    Från mina bilder kunde hon nog dra slutsatsen att jag var väldigt väl insatt i hennes hemland och hennes kultur, det är ju känsligt för vissa tydligen.

    Inte min förlust dock, tyckte mest det var humor. 

Svar på tråden Provat nätdejting