Inlägg från: moeol |Visa alla inlägg
  • moeol

    Numera gravida (från tråden "Pratsjuk 35+ försöker få en trea")

    Jag hoppar gärna in i den här tråden :).. Jag är 37 och vi väntar vårat tredje barn 12 aug(bf). Kommer bli ngt tidigare då jag har planerat snitt,har två pojkar sen tidigare födda 08 och 11. Är nu i vecka 12+1,vi berättade för pojkarna förra veckan. Kan säga att dom längtar,stora grabben misstänkte redan ngt för han tyckte magen var stor ;). Har gjort vul och sett lilla bebisen :)

  • moeol

    Janna: jag åkte på förkylning och hosta men det börjar ge med sig nu :). Var och gjorde Kub test i Fredags och ska få svar på Onsdag(lite nervös faktiskt). Hur gick det på vul?

  • moeol
    Janna84 skrev 2015-02-03 08:53:13 följande:
    Jag hoppas att ni får fina siffror imorgon moeol! Själv får jag inte göra KUB eftersom jag är för ung.

    Det gick alldeles utmärkt idag så nu ska jag börja njuta av min symtomfria graviditet Jag får dessutom sluta med progesteron och behöver inte gå på några fler extra kontroller. På torsdag är det inskrivning och efter det väntar några intensiva arbetsveckor plus en resa till Finland. Sedan blir det fjällen mer eller mindre varje helg fram till maj så tiden fram till RUL borde gå snabbt.

    Enligt VUL är jag i v 9+1 men jag är egentligen i v 8+4 (samma tillbakaflyttning med alla barn men jag tror det beror på att maken är 194 cm lång). På första bilden ser ni bebisen från sidan och på andra bilden ser ni bebisen rakt framifrån.
    Hoppas också det går bra :).. Vad skönt att allt gick bra med vul,kan man slappna av lite. Det kan ju kännas som en evighet till RUL men bra att ha lite uppbokat för det får ju tiden att gå lite fortare. Uppdaterar imorgon om resultat :)
  • moeol
    Janna84 skrev 2015-02-05 20:45:48 följande:
    Hur har det gått?
    Hej hej vi fick resultatet i Onsdags och tankarna har gått fram och tillbaka. Vi fick ett resultat på 1 av 91 och man kan tycka det är lågt. Men det positiva är att man såg näsbenet klart och tydligt och ett väldigt bra mått på nacken så vi har bestämt att inte gå vidare med ngt fostervattenprov. Tankarna snurrar och så men jag känner att med barn 1 och barn 2 hade vi ju inga resultat och det gick alldeles utmärkt,tycker bara man blir virrig av siffror man ska tolka själv. Rent procentiellt är chansen låg att barnet har Downs.
Svar på tråden Numera gravida (från tråden "Pratsjuk 35+ försöker få en trea")