Inlägg från: Anonym (n) |Visa alla inlägg
  • Anonym (n)

    För min kille kretsar ALLT kring sex oavbrutet

    jag vet om åtminstone två män i bekantskapskretsen som är så. Kåta typ hela tiden. Den ena är konstant otrogen och har till slut valt att leva singel eftersom det bara blir problem hela tiden. Om vi mailar med varann så kan han bara inte låta bli att skriva nåt sexuellt på slutet, trots att han och jag aldrig haft nåt ihop och aldrig kommer ha! Det är som om det sitter i ryggmärgen på honom.

    Den andra jag vet om, är ihop med en av mina vänner. Han kan ge henne komplimanger som "jag älskar när du blir så våt" men han har aldrig sagt att han älskar henne. Det är som om han är inkapabel att prata om känslor. Jag tror att båda dessa män inte ser skillnad på det, eller snarare, de lever ut sitt känsloliv genom sexet men de fattar det inte. 

    kanske din kille är ungefär så, TS? Oavsett vad så förstår jag din känsla av att man vill väl ha "nåt mer" eller "nåt annat" i en relation och inte bara sex. 

  • Anonym (n)
    Anonym (Förbannad) skrev 2015-01-26 19:54:44 följande:
    Han är strax innan 30. Ibland har vi pratat om förspelet, hur viktigt det är för mig. Både för att det ska vara behagligt, men också för att det är oerhört intimt och relationsbyggande. Någon gång har han frågat "Jaha, är du färdig nu då?" för att han vill stoppa in den. Känner mig så fruktansvärt uppskattad.......
    oj, en sån kommentar har jag aldrig hört! Fy vad avtändande
  • Anonym (n)
    Domino skrev 2015-01-27 11:08:24 följande:
      

    Tror det är en kille vs tjej-grej när det gäller att "ställa upp" när det gäller sex. Ställer jag upp för min tjej vet jag att hon mår bra efteråt och jag kan få tillbaka det jag "offrat" i ett annat tillfälle, så jag ser det.

    För kvinnor så ser ni er bara som mannens ägodel i den situationen och bara ska öppna benen på kommando.   
    Tror du på fullt allvar att män i gemen tycker så? 

    Du kan inte se, efter att ha läst den här tråden, att TS kille inte precis beter sig normalt? Du tycker hon bara ska "ställa upp lite" så blir allt bra sen? En sån här person som TS kille, mår inte bättre efter. Hon skriver ju att han är lika kåt två timmar senare. Dag ut, dag in.  att fråga "är du färdig nu?" när de haft förspel ett tag, så att han kan trycka in kuken, tycker du det låter speciellt trevligt/älskvärt eller ens vettigt mot den partner man borde älska? 
    Det finns faktiskt nåt som heter sexberoende. Ofta handlar det om en känslosvält, dvs personen förväxlar sex med andra känslor. Tomheten finns där, man vill ha mer och mer sex/bekräftelse men det blir aldrig nog- som droger. 
Svar på tråden För min kille kretsar ALLT kring sex oavbrutet