Inlägg från: kt h |Visa alla inlägg
  • kt h

    Jehovas Vittnen och Beth-Sarim

    enimini skrev 2015-01-27 16:07:29 följande:

    De flesta är ju medvetna idag om Jehovas Vittnen och deras mängder av falska och ouppfyllda profetior gjorda i Guds namn.

    En av dom var var från deras ledare Rutherford som tog över efter att C.T Russel, grundaren, dog 1916.

    Rutherford förespådde också att Harmageddon skulle komma och att alla de gamla profeterna från förr, Abraham, Isac och Moses, skulle återuppstå. Och då beslutade Rutherford att ett lyxhus skulle byggas till deras förfogande. 1929 byggdes Beth-Sarim (Prinsarnas Hus) i San Diego, USA med sektens pengar som kom från de vilseledda fåren som kallade sig själva Jehovas Vittnen. I vanlig ordning i Vakttornets historia så kom inte den förutspådda Harmageddon och inga profeter blev uppväckta heller.

    Då flyttade Rutherford in i lyxvillan istället och bodde där till sin död, i ett liv i lyx genom skänkta pengar. De pinsamma historias tystades ner och huset såldes efter hans död. Det finns knappt ett vittne idag som känner till detta. Mycket är tack vare för att dom inte får söka den idag lättillgängliga Vakttorns historian som ligger ute för beskådning på nätet. Dom flesta gamla tryckta Vakttorns böcker ligger också inscannade, så att den som söker kan se med egna ögon att denna sekt är antikrist, ormen från paradiset och djävulen i förklädnad.

    Det vittne som söker i sin sekts historia och ser med egna ögon vad som pågår, faller nästan omedelbart av, därav sektens minskning i antal i väst.


    Ungefär som nazisternas propaganda mot judarna, alla judar var råttor!
Svar på tråden Jehovas Vittnen och Beth-Sarim