Inlägg från: Anonym (vanliga människor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vanliga människor)

    Varför är sverigedemokraterna besatta av invandringsfrågan?

    Hoppas det dyker upp vanliga sd-väljare och svarar på den frågan och inte det vanliga följet av extrema männinskor, jag skulle alltså vilja höra från vanliga människor om deras syn, alltså de människor som inte skriker högt i trådar om hur invandrna är roten till allt onda, varför de röstar på ett parti som utmärker sig genom sin främligsfientliga politik, det går nämligen alldeles utmärkt att vara kritiskt mot invandringen och rösta på ett annat parti. (då får man dessutom genom sin egen politik till skillnad från SD som inte fått igenom något)

  • Anonym (vanliga människor)
    sjuttiofemman skrev 2015-01-27 19:55:33 följande:

    Sd har invandring som sin enda fråga de verkligen tjatar om. Går man utanför den ramen händer detta:

    Noll koll. Och om Sd ändå lyckas haspla ur sig ett svar så är lösningen på alla problem en stoppad invandring. Så ja, det enda Sd tjatar om är invandring, muslimer och vem som är svensk och inte.


    Han ger ju inga svar överhuvudtaget, man blir ju ju både irriterade och samtidigt vill ta fram skämskudden eftersom det inte svaras utan bara mumlas en massa floskler.

    Men det är också  nästan så att jag tycker synd om Åkesson och undrar över om det är hans utbrändhet som visar sig men vi har ju även sett samma beteende från många andra SD politiker där dom framstår som ovetande och okunniga och alla kan väl inte vara utbrända?

Svar på tråden Varför är sverigedemokraterna besatta av invandringsfrågan?