Inlägg från: Nerfherder |Visa alla inlägg
  • Nerfherder

    Varför är sverigedemokraterna besatta av invandringsfrågan?

    Gert skrev 2015-01-27 16:30:34 följande:

    SD är inte mer besatta av invandringsfrågan än vad de övriga partierna är. Alliansen samarbetar med vänsterpartiet MP för att fortsätta massinvandringen. Så jag undrar vilka det är som är besatta av invandringsfrågan egentligen.


    Otur som vanligt när du "tänker"
  • Nerfherder
    Gert skrev 2015-01-27 17:05:06 följande:

    Hela tiden. Det är bara att öppna öronen och ögonen så ska du också se och höra det. Sen vill ju media fråga SD om invandringsfrågor, de blir inbjudna till debattprogram när invandring ska diskuteras osv. 


    Hela tiden, ok, du menar tex Jimmy Åkessons sjukskrivning och deras interns maktkamp?
  • Nerfherder
    28kvinna28 skrev 2015-01-28 12:54:10 följande:

    Sverigedemokraterna är inte besatta av invandringsfrågan.

    Sverigedemokraterna har en inriktning som går ut på att göra det bästa som möjligt för landet Sverige. Och i nuläget är det absolut tyngsta och bästa att dra ner på invandringen för att Sverige ska få det bättre. Om man får bukt med invandringsproblematiken, så ska ni få se att SD kommer fokusera på andra saker som isåfall kommer väga tyngre.

    Bortse inte från Elefanten i Rummet mina vänner!


    Hoho, nog fan är det en elefant i rummet alltid, försöker fälla regeringen, har en talman som kommer med otroligt korkade uttalanden. För att inte tala om riksdagsmän som beväpnar sig med järnrör på stan och muckar gräl med alla de möter.
Svar på tråden Varför är sverigedemokraterna besatta av invandringsfrågan?