• nymedlem

    Älskar du din/dina bonusar?

    Jag älskar min f.d bonus massor. Levde med henne mellan 11-16 år, vi har kontakt fortfarande 2 år efter separationen.

  • nymedlem
    Brumma skrev 2015-01-28 18:24:21 följande:

    Älskar min bonus även om känslorna är komplexa just nu... Jag har funnits i hennes liv från det att hon var ett år. Hon är tonåring idag..

    vår relation har gått från fantastisk o nära till skakig.. tyvärr.. jag saknar vår naturliga närhet och önskar vi hittar dit igen.. Nu vet jag att det blir bråk o sura miner när hon är här. Att hon är rent elak mot sina småsyskon (från att ha varit världens bästa storasyster). Det är enormt utmattade att kämpa mot..


    Förhoppningsvis är det bara tonårstiden och allt blir bättre när hon blir lite äldre.

    Min bonus har inte fått några utspel (mot mig och pappan) än och ibland kan jag tycka hon är lite för "snäll och gullig". Men jag hade själv ingen tonårsrevolt som liten så det är väl olika.

    Hur funkar hon med mamma och pappa, mycket konflikter?
  • nymedlem

    Jag älskar mitt ex barn lika mycket som han älskar mitt barn. Han har t.o.m tatuerat mitt barn och hans 2 egna på sin arm. Jag gillar inte tattos annars hade jag lätt tatuerat hans barn på mig. Älskar dom!!!!! Vi dejtar och kommer bli tillsammans igen tror jag.

  • nymedlem
    Amnestia skrev 2015-04-12 08:29:59 följande:

    Min bonusson visste vem jag var sen tidigare då jag och mamman känns varandra sen barnsben. Vi blev ihop när han var ungefär 3 år gammal och då kallade han mig vid mitt namn. Nu tre år senare kallar han mig pappa. Inget jag påverkat honom till, han bara började kalla mig det en dag och sen fortsatte det. Han vet att han har en biopappa och vad han heter men jag tror inte att han vet hur bio ser ut.

    Jag ser honom som min egen son, älskar honom och skulle göra allt för honom. Jag och mamman har en gemensam sen ett år tillbaka och väntar tredje i maj. Min mamma hade länge problem med att han kallade mig pappa och henne farmor men verkar ha acceptera detta nu.


    Vad fint! Vet du vad jag tror, ta inte detta på fel sätt, men om det nån gång skulle ta slut med dig och din kvinna så skulle du göra som mitt ex, vara pappa alltid till hennes barn? Har jag rätt eller har jag rätt? Din kvinna är nog lycklig som har dig!
  • nymedlem
    Amnestia skrev 2015-04-12 09:34:11 följande:

    Nej du har helt rätt. Han kommer alltid vara min son.


    Vad bra!
Svar på tråden Älskar du din/dina bonusar?