• Anonym (Blyg)

    Skräms tjejer iväg för snygga killar?

    Visst kan det vara så om man är blyg och osäker på sin egen attraktivitet - så är det nog för både tjejer och killar. Man är rädd för att bli avvisad på ett förödmjukande sätt. Typ "skulle JAG - med en RUGGUGGLA?!!"

    Det är mycket lugnare att flirta med killar som är i samma liga eller under en själv. (Fortfarande enligt ens egen uppfattning, då - den behöver ju inte stämma med hur snygg eller o-snygg man verkligen är. Utan man kan ha bra eller dåligt självförtroende, helt oavsett ansiktets symmetri eller storleken på brösten eller tjockleken på håret.)

    Med detta sagt, så är det inte automatiskt så att man VILL ha alla som är snygga, bara för att dom är snygga. Det krävs något mer också, och ibland klickar det bara inte - trots att killen är hur perfekt som helst!

  • Anonym (Blyg)
    Anonym (Vet vad du menar) skrev 2015-02-04 19:24:51 följande:

    Tror det är ett klassiskt problem för både tjejer och killar som ser extremt bra ut, att uppleva att det motsatta könet liksom "drar sig undan"/skräms av deras skönhet på något sätt. Vet själv hur jag kan bli i närheten av riktiga snyggingar, vill liksom bara gå o gömma mig för att slippa rodna, börja stamma eller på annat sätt göra bort mig inför personen i fråga. Har även upplevt vise versa då jag enligt många ser väldigt bra ut, och ska tillägga att jag inte går och sprätter med hakan i vädret och tycker jag är "något" för det, i så fall kunde ju det lätt förklara folks lite undflyende beteende, för det finns ju knappt värre än självgoda snyggingar som är fåfängt medvetna om sin skönhet.


    Jo, det där känner jag igen. Skäms Känslan av blygsel när man måste prata med någon riktigt snygg, kan bli så stark att det blir rent obehagligt. Rädslan att man ska rodna och stamma, gör att man gör vad man kan för att undvika den mannen, och tycker att det är en lättnad när han slutar t.ex. på ens jobb, så att kan umgås normalt och avslappnat igen med alla fula och bara-lagom-snygga.

    ...och sedan när han HAR slutat, så är det lättare att våga släppa fram sina känslor, och beundra och älska honom i fantasin, titta på bilder på honom på nätet o.s.v.. För då riskerar man ju inte längre att "behöva" träffa honom i verkligheten - och skämma ut sig...
  • Anonym (Blyg)
    Anonym (Fundersam kille) skrev 2015-02-06 19:44:12 följande:
    Hur "snygg" på en 1-10 skala ska killen vara innan du börjar få de tankarna? Exempel på en känd kille som är så snygg, är ronaldo det? :D
    Ronaldo är inget för mig överhuvudtaget. Men denne kanske: 

  • Anonym (Blyg)
    Anonym (......) skrev 2015-02-06 22:22:11 följande:
    Läkaren, va? ;)
    Ja...
Svar på tråden Skräms tjejer iväg för snygga killar?