• Herrn i unform

    Varför allt detta agg emot hbtq-/poly-/bdsmpersoner?

    Hej.

    Nu undrar jag efter att ha läst en hel del trådar och svar här varför det är ett så starkt agg emot dessa olika läggningar här inne? (personer med hbtq, poly eller bdsm-läggningar).


    Varför kan ni som har detta motstånd mot oss bara inte acceptera att folk vill leva sitt liv så lever ni erat?
    Det har flera gånger kommit upp kommentarer som att t ex det är psykiskt sjukt att dela sin partner med andra eller så, det kommer upp kommentarer som att inga kvinnor kan gilla bdsm (då det skulle vara kvinnoförnedrande eller misshandel), att man som hbtq-lagd skulle vara sjuk eller konstig (t ex sett flera trådar där föräldrar beklagar sig över att deras barn är hbtq-lagda)...

    Är det bara jag som upplever det så?


    Ni som har agg emot detta, kom gärna med konstruktiva inlägg på varför det skulle vara så illa och varför ni inte kan låta folk leva sina liv.

    Stolt och stark poly och bdsmlagd!

  • Svar på tråden Varför allt detta agg emot hbtq-/poly-/bdsmpersoner?
  • Kereza
    Herrn i unform skrev 2015-02-07 08:57:02 följande:
    Fast jag har inte anklagat någon som lever på ett annat sätt än mig. Men jag upplever generellt ett agg emot hbtq och poly-/bdsmvärlden. 
    Jag skulle aldrig få för mig att anse att monogama är snåla eller egoistiska eller dylikt, polyrelationer är inget som fungerar eller passar för alla. Lika lite som monogama relationer inte passar alla.

    Nej, och jag - till exempel - har aldrig sagt att DU anklagat någon, utan jag var mycket noga med att framhäva att alla inte är så, men att just väldigt många poly-folk går mig på nerverna med sin blåvägran att acceptera andras relationer. 

    Du frågade varför människor hyser agg mot vissa sex/relationstyper, och jag svarade utifrån min vinkel, vilket råkar vara den enda jag kan svara för; de enda gångerna jag personligen stör mig är just när människor vägrar respektera - eller ens acceptera - min läggning och kallar mig hjärntvättad eller sjuk eller feg eller så vidare, men kräver att jag ska respektera deras. Det är alltså inget personligt mot dig, utan helt enkelt ett svar på frågan du ställde. 

    Det finns drösvis med trevliga polysar också, men eftersom det var just agg som efterlystes, så var det det jag besvarade. 
  • Anonym (Erik 26)

    Dom enda som har behov av det är ju homosexuella. Man kan väl vara det ändå? Jag har inget emot homosexuella. Jag tycker bara det ska vara sånt jävla ståhej och uppmärksamhet. Faan. Älska varann ändå. Som vi andra gör. Ingen förbjudet det.

  • Anonym (smygbögar)

    Personligen tror jag att alla som blir såååå upprörda egentligen är smygbögar

  • Anonym (Erik 26)

    Vi vill bara slippa höra om det. TS frågade varför det är så mycket agg mot dessa personer. Jag svarade bara vad jag tror......

  • Nerfherder
    Anonym (Erik 26) skrev 2015-02-07 12:38:34 följande:

    Vi vill bara slippa höra om det. TS frågade varför det är så mycket agg mot dessa personer. Jag svarade bara vad jag tror......


    Jag vill slippa höra om allt krig och elände i världen...
  • Grandios

    Läskigt med så mycket hat gentemot personer som inte följer normen - arga vita kränkta män hittar visst in överall

  • Anonym (Erik 26)

    Jaja, va e en bal på slottet.... Ni fattar ju inte ändå.. Jag svarade bara på frågan. Återigen. Ingen mening att ens försöka

    Hej me er

  • Anonym (smygbögar)
    Anonym (Erik 26) skrev 2015-02-07 12:58:52 följande:

    Jaja, va e en bal på slottet.... Ni fattar ju inte ändå.. Jag svarade bara på frågan. Återigen. Ingen mening att ens försöka

    Hej me er


    Fegis
  • Anonym (knappast)
    Fjäril Vingad skrev 2015-02-07 11:24:00 följande:

    Att Pride finns har sin förklaring: De fördomar och det hat som hbtq-personer utsätts för.

    När de försvinner, försvinner också behovet av Pride.


    Är inget som lär försvinna (snarare öka) så länge så mång personer och media ser allt som har med hbtq som jordens frälsare. Man måste verkligen älska och stöta det för annars är man en hatare med förlegad syn alternativt en vit kränkt man (verkar vara det populära nuförtiden om man är kritisk mot något).

    Folk får hålla på med vad dom vill men de gar gått för långt med gulli gullandet kring den här frågan. Får ju inte ställ en enda kritisk fråga.
Svar på tråden Varför allt detta agg emot hbtq-/poly-/bdsmpersoner?