• Zam96

    Unga gravida med BF hösten 2015?

    Hej! Jag är 18 år, har en son på ett år, gift sedan 8 månader tillbaka och plussade för några dagar sedan med vårat andra barn. BF 14 Oktober än så länge.

    Finns det fler som vill följas åt till hösten? Glad Alla som vill är självklart välkomna, oavsett ålder! (Vi ser alla olika på vad som klassas som ungt)

  • Svar på tråden Unga gravida med BF hösten 2015?
  • Carro68

    Oh denna tråden verka som något för mig :) Fick mitt första barn när jag endast va 17 år. är idag 22 år (92a) och väntar mitt andra barn. Troligtvis är jag i v6, fick tyvärr inte tid till barnmorskan förens 21 april då det fanns för lite personal här :(

  • höstjejen

    jag är i v 18 (17+5) nu, RUL PÅ fredag 8den 20e mars) :) Fick så bebisen i vecka 12+6 och då såg allt fint ut, så hoppas det ser bra ut nu också :)

  • Malinfjell

    Hej allihopa!
    Nu väntar jag och min sambo vårat första barn som har bf 5 oktober:)
    Hade även KUB testet i går allt såg super ut! Är i v13 (12+3). Jag är 20 nästan 21!

    Kan säga att jag mår illa dygnet runt och sover nästan hela tiden känner mig lite smått som en zombie haha!

  • Zam96

    Hej alla nya! Kul med fler oktoberbebisar! Jag gjorde ett VUL igår och daterades till att vara i vecka 11+4 så 11 oktober är denna bäs beräknad :) Jag har nyss fyllt 19 och har en son på ett år, känns underbar att få gå igenom detta igen och konstigt nog längtar jag massor till förlossningen (men vill ändå njuta av graviditeten tills dess).

  • Malinfjell

    Kul med fler oktober bebisar! Är en sån lättnad att se bebisen :)

    Jag längtar också till förlossningen! Längtar även till när syntomerna börjar minska så man kan njuta av graviditeten också:)

    Vad spännande :)

  • hallonooboy

    Hej! 21 år (22 i juni), bor i Göteborg och väntar mitt första barn! Är i vecka 21 och det bor en liten grabb i min mage Skrattande Gjorde RUL förra veckan och allt såg finemang ut. Vi ska tillbaka dit nästa vecka för att delta i en utbildning för barnmorskor om fosterhjärtan (dvs. få en timmes extra ultraljud, gratis UL-bilder och 2 biobiljetter) och jag längtar så in i norden! De 2-3 senaste veckorna har magen växt i en rasande takt och det känns underbart! Jag mår bra så länge jag inte jobbar, hur mår ni alla än så länge? Friska och krya?

  • lindstroom

    Jag har mått bra hela tiden men nu dom senaste dagarna har jag haft lite ont i magen, nere på ryggen och haft mycket huvudvärk. Bara att vila och hoppas på det bästa! Är i vecka 12 (11+5) och ska på UL på måndag den 20/4! Hoppas allting kommer se bra ut ????

Svar på tråden Unga gravida med BF hösten 2015?