Inlägg från: Anonym (Bryt helt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bryt helt!)

    Tankar kring ex-dejts beteende

    Inchthing skrev 2015-02-15 21:46:33 följande:

    Ja hon började träffa en någon enstaka gång innan vi sågs sista gången.

    Men jag köper där emot inte att hon bara för någon dag sen sa att inget mellan henne och mej är över till 100% ännu, bara det är ju en rätt dum sak att säga till någon som man vet har känslor för en, OCH det är väl lite oseriöst mot den nya hon träffar då kan jag tycka och det gav mej någon slags litet hopp, men en dag senare kommer det upp bilder på henne och den nya och det ser väldigt seriöst ut.

    Allting bara rann av mej och jag vill inte ett skit mer med henne, men jag kan fortfarande inte förstår varför man gör/säger så.... inget jag måste veta men hade varit så förbannat kul att bara få veta 


    Hej, nu har jag läst allt i din tråd. Du har faktiskt svaren här i denna kommentar. Hur kan hon säga så till dig och samtidigt dejta en ny? Varken rätt mot dig eller den nya killen. Det hon gjort /gör mot dig kommer hon att göra mot honom. Svaret är att den här tjejen saknar känslor för dig och honom och alla killar hon träffar. Du skrev att hon inte känner något efter hon haft sex. Det är det enda ärliga svar du fått av henne. Den känslan du fick av dom orden fick dig att backa lite. Det är så vi gör när vi ger av oss själva och inte får något tillbaka. För dig handlade er intima stund om mer än bara sex. Något fint för dig, men bara sex för henne.

    Den här förvirring du känner när det gäller henne, kommer att fortsätta om du har kontakt med henne. Hon vill inte släppa dig helt, därför säger hon att det inte är över än, och hennes sms till dig. Allt som sker är enbart på hennes villkor. Tankar hos dig om att du vill ta avstånd , obesvarade frågor och att det känns sjukt alltihop , tyder på att hon kör sitt eget race.

    Et spel där det är bara hon som gäller utan hänsyn till någon annan. Det är inte viktigt för henne att hon sårar dig eller den nya "lyckliga" killen, så länge hon är drottningen och ni hennes spelpjäser, får ni vara med. Du har visat att du inte vill vara en del av hennes spel och då är du ointressant gör henne.

    "K" var inne på, att om hon inte har känslor då är hon mytoman. Båda sakerna stämmer in på henne. Hon är inte ledsen utan använder sig av det för att ursäkta sina handlingar inför dig, när du konfronterat henne.

    Hon har fått dig på kroken samma.på samma sätt. Du har lyssnat på henne och tyckt synd om henne, förutom att du känt dig attraherad av henne.

    Här har denna tjej även använt sig av sin kvinnliga list , med stöd av sin brist på empati. Det är därför hon kan köra på utan hänsyn till dig eller någon annan. Hon manipulerar och ljuger för sina offer.

    Nej, hon är inte ett oskylfigt offer. Hon vill bara få dig att tro det för att kunna få som hon vill.

    Du hjälpte henne mycket. Det är enda anledningen hon vill ha dig i sitt liv. Utnyttja och bedra andra är hennes motto. Personer som hon dras till är empatiska människor, därför att de är lättast att utnyttja. Hon vet att du vill få andra att må bra.

    Egentligen tycker hon inte om personer med empati, då hon anser att de är svaga och hon saknar det själv. På det sättet "mår hon inte bra" alltså av förakt och avundsjuka gentemot empatiska personer.

    Hon är nöjd med vem hon är, men vill ha allt som är till nytta för att ge henne den bekräftelse hon ständigt vill ha. Hon är nämligen BÄST!

    Ta därför avstånd från henne! Låter det fint och kärleksfullt det hon säger, då kan du vara säker på att hon vill håva in dig som ett byte . Hennes ord betyder ingenting. Du är klok och har känt att något är fel, därför vill du inte svara henne. Fortsätt så och kom ihåg hur hon varit mot dig så att du kan vara bestämd med att ha avstånd till henne.

    Tjejen saknar empati, det styr hennes handlingar i att upphöja sig sjäv och samtidigt trycka ner andra. Var tacksam att du inte fastnade ännu mer i hennes grepp. Lyssna på dina känslor. Du har rätt om henne, hon är inte sund. Läs på om psykopati, kanske du känner igen det här beteendet hos tjejen. Det är lättare att stå för sina beslut om man förstår vad det handlar om. Dock är det så, om man inte mår bra i ett förhållande oavsett diagnos/orsak ska man dra sig ur. Lycka till!
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 15:05:21 följande:

    Det blir enklast så för min del, så slipper jag se något mer som drar ner mej ännu mer.

    Vad tycker du att jag ska göra då? Jag kan inte göra mer


    Du kan faktiskt göra något. Du kan bestämma dig INNAN tjejen hör av sig till dig. Bestämma dig för att ta HELT avstånd från henne, dvs inte svara på samtal eller sms. Du kan göra dig osynlig för henne, då kommer hon till slut att tröttna på att jaga dig och du får vara ifred.

    För att få vara ifred behöver du vara konsekvent och inte ge efter för hennes försök att nå dig. Då först kan du gå vidare. I hjärtat finns hon kvar ett tag kanske, mentalt kan du blockera henne , då är det lättare att rent fysiskt också ta avstånd. Då har du gjort vad du kan för att inte falla för henne igen.
  • Anonym (Bryt helt!)

    Du gör redan dessa saker, du behöver dock vara bestämd mot dig själv för att kunna stå emot!

    Hon kommer tillbaka så länge du visar att det är ok att göra det. Därför bör du vara tydlig.

  • Anonym (Bryt helt!)
    Anonym (k) skrev 2015-02-16 15:36:01 följande:

    Men det är ju det han vill att hon ska göra , came back....


    Klart han vill ha henne tillbaka OM hon ändrar sig och bara ser honom. Vad jag förstår , har han insett att hon inte är bra för honom. Konstigt nog så finns det ett litet hopp hos honom att hon är fin och ärlig när hon hör av sig nästa gång. Så kan det vara, han pendlar mellan hopp och distans till henne. Förvirring skapar tjejen hos honom. Ts är en fin kille som ser gott i människor.

    Tyvärr utnyttjar hon just det. Det är svårt för honom att ta in hennes rätta jag.
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 21:58:38 följande:

    Kan meddela att hon tydligen ska ha pojkvän nu.

    snabbt och impulsiv var rätta ordet..


    Ok. Vilken av er ? Hade hon tänkt...
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 21:58:38 följande:

    Kan meddela att hon tydligen ska ha pojkvän nu.

    snabbt och impulsiv var rätta ordet..


    Snabb och impulsiv..Det var väntat. Hon passar in i mönstret jag ser hos henne , med din beskrivning.
  • Anonym (Bryt helt!)
    Anonym (k) skrev 2015-02-16 22:00:14 följande:

    med kvinna syftar jag på att  sörja för en tjej det är inte så vanligt för en kille typ.Därför tror jag ju inte på denna tråd heller riktigt.


    Det är skillnad på den här killen , han har ett gott hjärta. Det finns dock andra som inte inte är lika omtänksamma.
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 22:35:49 följande:

    Ja inte är det jag iaf :)


    Jag är lättad ;)
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 22:37:54 följande:

    Ja jag är inte heller förvånad om jag ska vara ärlig, hon har brottom med allt i alla lägen och stannar aldrig upp och tänker efter, därav har hon gjort misstag på misstag :)


    Ja, och om du hade varit med henne så hade du varit med i hennes misstag. Hon kommer att fortsätta på samma sätt med den nya pojkvännen. Du tycker det är misstag hon gör, inte hon. Förmodligen trivs hon bra i att göra misstag, menar att det inte är så viktigt för henne. Det är dom som blir indragna i hennes misstag som förlorar mest på hennes misstag.

    Hon kanske rentav vinner på dom, fast det är med hennes mått hon gör det. Hon tycks inte se på sina misstag som du. Hade hon gjort det, då hade hon stannat upp och gjort mindre misstag. Med andra ord kör hon på som hon vill, för att få det hon vill , om än för en kort stund eller tid. Impulsiv för den kick hon får utav att vara det. Det är hon mer nöjd med, än att i dina och andras ögon göra rätta val. Hade hon sett min text hade hon kanske frågat;" rätt val för vem?" Hon bestämmer själv. Vill du eller någon annan vara med , då följer man henne.

    Därför kan du inte räkna med att hon vill lyssna på dig , för att tänka innan hon agerar.

    Var glad att du kom lindrigt undan. Ge din kärlek till en tjej som har förmåga att ta emot din kärlek, och besvara den med kärlek och omtanke.
  • Anonym (Bryt helt!)
    Inchthing skrev 2015-02-16 22:54:32 följande:

    Det är jag också en aning konstigt nog... :)


    Du ser , du vet fast du inte vet....;)
Svar på tråden Tankar kring ex-dejts beteende